Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι Τούρκοι ανοικοδομούν τα αεροδρόμια των Σκοπίων

Του Κώστα Τζεβελέκου - Η τουρκική TAV Airpots Holding επενδύει 200 εκατ.ευρώ προκειμένου να ανακαινίσει τα δυο αεροδρόμια της πΓΔΜ. Το αεροδρόμιο των Σκοπίων και της Οχρίδας. Επίσης 11 εκατ. ευρώ προκειμένου να ιδρυθεί η πρώτη σχολή Ικάρων στα Σκόπια όπου θα εκπαιδεύονται οι Σκοπιανοί πιλότοι από Τούρκους εκπαιδευτές. Η συμφωνία που έχει υπογραφεί με την τουρκική εταιρία είναι 20ετίας ,όπου δεσμεύεται να κρατήσει τους 800 εργαζόμενους που ήδη εργάζονται για επτά χρόνια χωρίς να μειώσεις τους μισθούς της. Οι αεροπορικές εγκαταστάσεις θα είναι τελευταίας τεχνολογίας και τα συγκεκριμένα αεροδρόμια θα είναι μεγαλύτερα από αυτό της Σερβίας.

Στόχος των Τούρκων είναι το αεροδρόμιο των Σκοπίων να γίνει εμπορευματικός και τουριστικός κόμβος . Προκειμένου να έρχονται εμπορεύματα από την Τουρκία και στη συνέχεια να διοχετεύονται στις χώρες των Βαλκανίων. Οι Τούρκοι με αυτό το τρόπο προσπαθούν να αναπτύξουν οικονομικά , τουριστικά και στρατιωτικά τη περιοχή ελέγχοντας παράλληλα τον εναέριο χώρο. Αυτό που παλιά κυκλοφορούσε ως ανέκδοτο ότι: “ Η Ελλάδα εάν θέλει να κατατροπώσει τα Σκόπια αρκεί να πετάξουν δύο σμήνη F 16” τώρα δεν ισχύει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “news code” στην ανακατασκευή του αεροδρομίου ο αεροδιάδρομος επεκτείνεται σε 500 μέτρα που θα έχει ως στόχο να προσγειώνονται και τουρκικά μαχητικά . Από τα 200 εκατ ευρώ της συνολικής επένδυσης τα 11 εκατ ευρώ προορίζονται να κατασκευάσουν την πρώτη σχολή πιλότων , υπόστεγα για την πολεμική αεροπορία καθώς επίσης και εκπαίδευσης των σκοπιανών πιλότων από Τούρκους εκπαιδευτές. Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο.


newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters