Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ Ή ΑΦΥΠΝΙΣΗ;;;


ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ… ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ (= ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ)
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ!
Ντρέπομαι που κατάγομαι από τη γενιά του Λεωνίδα και του Κολοκοτρώνη…
Ο πρώτος με τριακόσιους και ο δεύτερος με λίγες εκατοντάδες τα έβαλαν με εξωτερικούς εχθρούς για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη.
Κι εμείς τι έχουμε να παραθέσουμε στο.....
δικό τους αγώνα;
…………………………………………………………..;;;
Το 1/3 του πληθυσμού της Ελλάδας είναι πλέον αλλοδαποί επισήμως και αποδεκτοί στη χώρα μας (στατιστική από τα δημοτικά σχολεία της πατρίδας μας) …ελπίζω δε να μην έχει πάει ακόμη το νομοσχέδιο για ψήφιση και βρεθώ στην ψειρού… …και αυτό ένεκεν της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να ανήκουμε.
Διακυβεύεται καταφανέστατα η ακεραιότητα της Πατρίδας μας και εμείς κωφεύουμε…
Το Δ.Ν.Τ., σωτήρας μας πλέον, διεκδικεί τη θυσία του συνταξιούχου, του χαμηλόμισθου, του μικρομεσαίου… …Κι όσο για τις περικοπές των μεγάλων;… Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και μαθαίνουμε τα πάθη τους, για να τους συμμεριζόμαστε τους καημένους, που περνάνε τέτοιες στεναχώριες τη στιγμή που πασχίζουν όλοι τους (και οι 300) για το καλό της Πατρίδας.
Η σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης έχει γίνει μπαϊράκι για όλους τους επίδοξους σφετεριστές.
Το Καστελόριζο μας στέλνει κραυγή βοήθειας: «Στείλε μας μια κάρτα για να μας σώσεις!…»!
…κι εμείς καθόμαστε στον καναπέ ή στην καφετέρια και βλέπουμε απαθείς ή …. την πορεία της χώρας μας προς την πολυπολιτισμική κοινωνία την οποία έχουν προσχεδιάσει να μας επιβάλουν και να μας εντάξουν, παρακολουθώντας τουρκικές σαπουνόπερες, ριάλιτι και όλα τα άλλα, που έντεχνα μας ταΐζουν καθημερινά τα ξεπουλημένα ΜΜΕ…
…και φτάνουμε να συγκεντρωνόμαστε 100.000 χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ (;) κατ’ άλλους και 150 χιλιάδες και να μην έχουμε κανένα αποτέλεσμα!!!
ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί δεν ήμασταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
Το αιώνιο πρόβλημα των ΕΛΛΗΝΩΝ:

Η διχόνοια που κρατάει
Ένα σκήπτρο ή δολερή
Καθενός χαμογελάει
Παρ το λέγοντας κι εσύ

……………………………………………………………………….
Η Επόμενη μέρα:
Το Δ.Ν.Τ. είναι εδώ: Ενωμένο δυνατό!...
Ο Γιωργάκης Κυβερνά, θα μας πάρει και βρακιά!…
Οι 300 είναι εκεί και μας κλέβουν τη ζωή…
ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;;

roy b.
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters