Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της ημέρας

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της ημέρας 25/02/2011


Το ερώτημα του Ramnousia: κοινωνικοοικολογικοεθνικοοικνομική καταστροφή με παράλληλη κατάργηση διαφόρων μορφών ελευθερίας και πολλαπλά σύνδρομα κατάθλιψης ή βαρβαρότητα;


Θαρραλέοι αναγνώστες το κόλπο των Μέσων Μαζικής Αποχαύνωσης, πέτυχε για άλλη μια φορά το σκοπό του και έτσι, μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές απεργίες, πέρασε απαρατήρητη από τα μάτια των ελληνικών νοικοκυριών. Περισσότεροι από 100.000 αγανακτισμένοι πολίτες, συμμετείχαν στη διαδήλωση της Αθήνας, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αριθμός που θα ήταν πολύ μεγαλύτερος, αν τα δημοσιογραφικά λαμόγια δεν απεργούσαν. Το Ramnousia, θέλει να εκφράσει τη λύπη του, για το παρακάτω συμβάν, καθότι η δημόσια κατανάλωση χοιρινού σε μια πόλη με τόσους μουσουλμάνους, κρίνεται προκλητική.



Το διαδηλώνειν εστί φιλοσοφείν...


Την ίδια ώρα αυτός που φέρεται να είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, γυρνά από χώρα σε χώρα και γίνεται ρεζίλι. Εκτός των άλλων κατά την τελευταία του επίσκεψη στη Γερμανία, δημοσιογράφοι της Bild, είπαν στο βλάκα, πως στοιχηματίζουν ότι η Ελλάδα δε θα κατορθώσει να αποπληρώσει το χρέος της. Εκτός από εγχώριος περίγελος λοιπόν ο Γεωργάκης, αποφάσισε να γίνει και διεθνής. Εδώ που τα λέμε μετά την αποτυχία του Ρουβά και της Παπαρίζου είναι ο μόνος που έχει τα φόντα να κάνει διεθνή καριέρα. Mind The Gap.

Το μάθατε ότι τα τιμολόγια της Δεη απελευθερώνονται; Ααα Κομισιόν speaking... Τουμπεκί..!


Αααααχ αυτοί οι συνωμοσιολόγοι πάλι κωλόφαρδοι είναι ρε γαμώτο. Λένε μια μαλακία και από καθαρή τύχη πέφτουν μέσα. Ο λόγος για την εταιρεία "ελληνικός χρυσός" για την οποία, λέγανε, κάποιοι τρελοί, πως έχει δεχτεί παράνομες κρατικές ενισχύσεις, πως η πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην "Ελληνική Χρυσός" ήταν κατώτερη της πραγματικής τους αξίας, πως η πώληση έγινε χωρίς σχετικό διαγωνισμό, πως η εταιρεία δεν πλήρωνε φόρους στο κράτος και άλλα τέτοια "μυθοπλαστικά". Ε, αυτά όλα αποτελούν πλέον γεγονότα, σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία κινήθηκε μετά από σχετική καταγγελία από κατοίκους της Χαλκιδικής.

Τα 65.000 εμπορικά καταστήματα που έβαλαν λουκέτο, πρέπει να είναι άπιαστο ρεκόρ πάντως. Αν γίνει κάτι ακόμα θα βγω να διαδηλώσω, στο τσακ είμαι.


Τελικά ή μας έχουν για πολύ μαλάκες ή είμαστε (αν και για το δεύτερο συνηγορούν πιο πολλά στοιχεία). Πριν λίγες μέρες υπουργός οικονομίας και Βλάκας, μας διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει θέμα αποκρατικοποίησης. Λέγαμε τότε αστειευόμενοι, "για να λένε δεν υπάρχει, υπάρχει". Ε τελικά υπάρχει, οπότε αρχίστε να σκουπίζετε το δρόμο μπροστά από το σπίτι σας, συμμετάσχετε σε καμιά αναδάσωση, χαμογελάστε όταν πάτε σε κάνα μνημείο, έτσι μπορεί να μας δώσουν κάνα ψιλό παραπάνω.

Γιώργο τι θα γίνει με το φόρο διοξειδίου ακόμα;


Παρουσία ισχυρών μπατσικών δυνάμεων, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, διαδήλωση διαμαρτυρία, έξω από την έπαυλη του Παριζιάνου πρώην υπουργού Άκη. Η διαδήλωση έγινε από ανένταχτους κομματικά πολίτες, οι οποίοι δήλωσαν αγανακτισμένοι, σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα για εμπλοκή στενών του συνεργατών, σε μίζες πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Νωρίς νωρίς, σα χτες τον θυμάμαι να αγορεύει στο βήμα...

Αθλητικά:

Διαδηλωτές - Κράτος : 1 - 0


Καιρός:

Βρέχει στη φτωχογειτονιά...


Ευχαριστούμε που διαβάσατε το υπουργείο προπαγάνδας του Ramnousia και μην ξεχνάτε, οι ειδήσεις στα μεγάλα μ.μ.ε. κάνουν κακό στην υγεία.
http://www.ramnousia.com/2011/02/blog-post_1849.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters