Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Οικονόμου: "Το Μνημόνιο έχει πεθάνει"

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε το Μνημόνιο είπε εν ολίγοις ο διαγραφείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου,την Παρασκευή (25/2) σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
“Το Μνημόνιο έχει αποθάνει προ πολλού” , είπε στον 9,84 ο κ. Οικονόμου, “γιατί συνεχώς τροποποιείται. αποδεικνύεται ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα και όλο αλλάζουμε. Το μνημόνιο είναι για να αντιμετωπιστεί η κρίση δανεισμού της χώρας”.
“Δηλαδή, αντί να δανειζόμαστε με 10%, να δανειζόμαστε για 5% και αυτό για το περασμένο χρονικό διάστημα, πολύ λιγότερο από τα τρία χρόνια της διάρκειάς του. Το πρόβλημα χρέους που έχει η χώρα και έχει και όλη η Eυρωζώνη, δεν μπορεί να λυθεί από το μνημόνιο. Ποιος το περίμενε αυτό το πράγμα; Όποιος το περίμενε ήταν λάθος”, πρόσθεσε. Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου εκτιμά πως το ευρώ θα χαθεί εάν δεν αλλάξει στάση η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. “Η Γερμανία έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Με την επιμονή της ηγεσίας της, προξενεί έναν καινούργιο πόλεμο, οικονομικό, από τον οποίο θα ηττηθεί η ίδια. Η πρώτη κατεστραμμένη θα είναι η ίδια. Τι άλλο να πω; Αλλά, μην το πάμε μέχρι εκεί, γιατί ακόμα γίνονται πολύ κρίσιμες συζητήσεις αυτή την εβδομάδα και ο σκοπός δεν είναι να βάλουμε κατά της Γερμανίας ή κατά της Ισπανίας ή της Ελλάδας, τέλος πάντων.
Το θέμα είναι πάρα πολύ απλό: εάν το ελληνικό πρόβλημα χρέους ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόβλημα χρέους ή εάν θα το λύσουμε μόνοι μας. Η κα Μέρκελ μας είπε 'περιμένετε και θα δούμε τι θα γίνει, να λυθεί μέσω ενός κεντρικού σχεδίου'. Και έχω να πω, ότι το κεντρικό αυτό σχέδιο, το ευρωπαϊκό, δεν πρόκειται να γίνει δεκτό, έτσι όπως το παρουσιάζει”.

 www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters