Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να φύγει απο την κυβέρνηση όσο το δυνατό πιο γρήγορα είναι κίνδυνος για την χώρα με δικιά τους ομολογία

Σας λέω λοιπόν σήμερα το ΠΑΣΟΚ ομολόγησε με τον Γ.Γ. Γεωργακόπουλο. 
Σήμερα στο ΜΕΓΑ ο Γ.Γ. Υπ. Οικονομικών Γεωργακόπουλος είπε τα πράγματα με το όνομα τους και επιτέλους μας έδειξε να καταλάβουμε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ... Ίσως και άθελα του όμως το είπε. Τι Μας λεει το ΠΑΣΟΚ το οποίο το επιβεβαίωσε ο Γ.Γ. Ότι οι Μικρές επιχειρήσεις φορολογούνται παραπάνω απο ότι οι μεγάλες οι Α.Ε. δηλαδή οι Ατομικές επιχειρήσεις φορολογούνται ποιο άδικα απο τις Α.Ε.
Και μάλιστα το δικαιολόγησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει μικρές επιχειρήσεις είναι δηλαδή ένα κίνητρο για να κάνουν Α.Ε και όχι ατομικές - Μικρομάγαζα όπως τα είπε ο Γ.Γ. Είμαστε δηλαδη ΓΥΦΤΟΙ να το πω απλά. Άρα γενικεύω το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει ποτέ ο μικρός να γίνει μεγάλος και θέλει να αφανίσει όλους τους μικρούς. Τι και αν οι Α.Ε. πριν γίνουν αρχίζουν απο μικρές ατομικές και μετά Α.Ε. άρα ΑΝΑΠΤΥΞΗ = 0 με το ΠΑΣΟΚ αφου παραδεχτηκαν ότι δεν θέλουν τις μικρές επιχειρήσεις. Προφανώς το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο Γ.Γ. έθιξε επίσης και το θέμα με τις επιχειρήσεις οι οποίες ναι μεν έχουν κέρδη όμως παρουσιάζουν πρόβλημα στην ρευστότητα και αδυνατούν να πληρώσουν το ΦΠΑ στην ώρα του αφού η αγορά αργεί να τους το αποδώσει εκεί ο Γ.Γ. είπε ότι το κράτος δεν φέρει ευθύνη αν η αγορά δεν το δίνει στο επιχειρηματία και με το ζορι να κόψει το κεφάλι του να δώσει το ΦΠΑ. Έτσι ακόμα και μία σωστή επιχείρηση αναγκάζεται να καταδικάζεται απο το κράτος... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ ΛΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ και για αυτό το λόγο το ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ - ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ...

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters