Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κι όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται κύριε Πρωθυπουργέ.

Ένα ερώτημα πλανιόταν από την πρώτη στιγμή ανάληψης της εξουσίας από τον Παπανδρέου:

Γιατί δεν πήρε μέτρα νωρίς αλλά με την καταστροφική -απ'ότι διαφάνηκε αργότερα-καθυστέρηση των τεσσάρων μηνών;
Και ενώ ακούγονταν και στη βουλή -για εσωτερική κυρίως κατανάλωση- από αντιπολιτευόμενα κόμματα, ότι ο απλός λαός δεν μπορούσε να εκτιμήσει πόσο σοβαρή ήταν αυτή η ενέργεια...

Ίσως γιατί το απλός συνάδει περισσότερο με το άδολος κι έτσι από κανενός απλού το μυαλό δε θα μπορούσε να περάσει η σκέψη ότι ο εκλεγμένος πρωθυπουργός θα ήταν ποτέ δυνατό να σχεδιάσει το θάνατο της πατρίδας του και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Μετά όμως άρχισαν να αποκαλύπτονται οι διάφορες διασυνδέσεις του GAP και της ΝΒΑ κυβέρνησης του, όπως αυτάρεσκα και βλακωδώς τη βάφτισε ο κυρ αντιπρόεδρος.

Υποψιασμένοι όμως όλοι εμείς στη συνέχεια και από τα ψεύδη που διαρκώς αποκαλύπτονταν και από τις αναποτελεσματικές πολιτικές που εφαρμόζονταν, αλλά κυρίως από τη θρασύτατη παραδοχή ξεπουλήματος του πλούτου και των εδαφών της χώρας μας, ήμασταν έτοιμοι πια να ακούσουμε και να πιστέψουμε όποιο σενάριο σχετικά με το ποιόν και τις προθέσεις των κυβερνώντων.

Και τότε, να σου ο Στρός Καν να ξεμπροστιάζει τον ψεύτη πρωθυπουργό και να αποκαλύπτει το προσχεδιασμένο έγκλημα:

H καθυστέρηση των τεσσάρων μηνών ήταν το διάστημα που απαιτούνταν για να ενορχηστρωθεί η επιχείρηση υπαγωγής μας στο ΔΝΤ έτσι ώστε να είναι πλέον αναπόφευκτη και μονόδρομος...

Σκέφτηκα τότε μια αληθινή ιστορία 2500 χρόνια πριν, που αποκαλύπτει ότι οι μέθοδοι των δοσίλογων αλλά και η τύχη τους δεν αλλάζουν ανά τους αιώνες:

Στο τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου, όταν οι Αθηναίοι ηττήθηκαν από τους Σπαρτιάτες και στην αποκλεισμένη από ξηρά και θάλασσα Αθήνα, περίμεναν εναγωνίως ποια θα είναι η τύχη τους, πείστηκαν από τον Θηραμένη να στείλουν τον ίδιο να διαπραγματευτεί στη Σπάρτη τους όρους παράδοσης της πόλης:

"Πεμφθείς δέ διέτριβε παρά Λυσάνδρω τρεις μήνας και πλείω, επιτηρών οπότε Αθηναίοι έμελλον δια το επιλεποιπέναι τον σίτον άπαντα ό τι τις λέγειν ομολογήσειν"

Καθυστέρησε δηλαδή τρεις μήνες και παραπάνω μέχρι να τελειώσουν τα τρόφιμα στην πολιορκημένη Αθήνα, ώστε να αποδεχτεί στη συνέχεια τα πάντα. Όταν επέστρεψε λοιπόν οι εξαντλημένοι πλέον Αθηναίοι τον δέχτηκαν σα σωτήρα και παρέδωσαν την πόλη τους στους Σπαρτιάτες άνευ όρων. Το χειρότερο δε ήταν η εγκαθίδρυση τριάντα τυράννων-ανάμεσα τους και ο Θηραμένης!!!-που μέσα σε εννιά μήνες- τόσο κράτησε το καθεστώς-κατέλυσαν το δημοκρατικό πολίτευμα της Αθήνας, επέβαλαν τον τρόμο παντού και δολοφόνησαν περίπου 1500 πολίτες.

Μέχρι εδώ η προσομοίωση πιστεύω πως πηγαίνει καλά...
Ποιο ήταν το τέλος όμως του προδότη Θηραμενη;

Τον δολοφόνησε ένα άλλο μέλος του καθεστώτος, ο Κριτίας αφού πέτυχε την καταδίκη του σε δικαστήριο όπου δικάζονταν ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ-γιατί για τον υπόλοιπο λαό είχε καταργηθεί η απονομή δικαιοσύνης. Καθώς δε τον έσερναν οι φρουροί μέσα από την πόλη στη φυλακή για εκτέλεση,ο θρασύς προδότης φώναζε δυνατά τι πάθαινε,προσδοκώντας τη συμπαράσταση των απλών πολιτών!!!

Υ.Γ.(1) Δεν ξέρω αν ο οπαδός της παγκοσμιοποίησης GAP ξέρει την παγκόσμια ιστορία, ενώ αγνοεί την ελληνική, από την οποία όμως θα έβγαζε πιο ασφαλή συμπεράσματα για την εξέλιξη των επιλογών του...

Υ.Γ.(2) Ο Κριτίας είχε χαρακτηρίσει στο δικαστήριο τον Θηραμένη 'ΚΟΘΟΡΝΟ' δηλαδή όπως το παπούτσι που φορούσαν οι ηθοποιοί στο θέατρο και ταίριαζε και στο δεξί και στο αριστερό πόδι.


Σαν τους σύγχρονους σοσιαλιστές δηλαδή τύπου GAP που εφαρμόζουν ακροδεξιές πολιτικές με το προσωπείο όμως του αριστερού!!!


ΝΕΤΗΕΡΙΤΕ
πηγη : www.ramnsousia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters