Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Οδηγίες πρός τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για να πάρει την εξουσία της πρωθυπουργίας από την Ομάδα Ε

Πρός τον Δημοσιογράφο-Οικονομολόγο και εκδότη της Yellow Journal Διαδικτυακής Εφημερίδος του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ στην Ελλάδα.....



26. Φεβρουαρίου 2011, Μόσχα
Αγαπητέ Τσιριγώτη,


Είμαι η Ράνια και είμαι δασκάλα και 43 ετών στην Μόσχα σε ρώσικο σχολείο. Είμαι Ομάδα Ε προτελευταίου κύκλου και πρέπει να σας μεταβιβάσω ένα σοβαρό μήνυμα. Παρακαλώ ώς δημοσιογράφος να το μεταδώσετε αυτό στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.


Η ΟΜΑΔΑ Ε ΟΡΙΖΕΙ-ΧΡΕΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!

Οι λόγοι είναι οι εξής πρώτον έχει το χρέος του ΚΕΠ, δηλαδή του κόμματός του και δεύτερον είναι πιό ηγέτης από τον Αντώνη Σαμαρά. Για να μήν διασπαστεί η Νέα Δημοκρατία θέλουμε να κρατήσει την Προεδρία ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Αβραμόπουλος να πάρει την πρωθυπουργία. Μπορεί να έχει κάνει σφάλματα στο παρελθόν αλλά είναι ο τελευταίος της μεταπολίτευσης άξιος πολιτικός που έχει η χώρα και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό του αφού μας βολεύει αυτήν την στιγμή. Nα μεταβιβάσετε και να δημοσιεύσετε όπως επιθυμείται το άρθρο αυτό που σας στέλνουμε στον μελλοντικό πρωθυπουργό μας στην Ελλάδα. ¨Ολο αυτό αποτελεί την απόφαση της σύσκεψης του Μπρούκλιν στην Νέα Υόρκη στις 02.Ιανουαρίου του 2011.



α.) Το Μνημόνιο 4

Δεν θα κρατήσει πολύ και η Ε θεωρεί ότι η Ελλάς θα πτωχεύσει. Οπότε πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το γεγονός ότι πολλοί δανειστές μας χάνουν τα λεφτά τους και με την διπλωματική ικανότητά του θα τα καταφέρει.... Η Γερμανία το ξέρει αυτό και η Ρωσία και έτσι θα προχωρήσουμε στην δραχμή και βέβαια στην κρατηκοποίηση της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδος και στην αναδιάρθωση του ιδιωτικού κλάδου που είναι σαθρός των τραπεζών στην Ελλάδα. Η Ελλάδα πρέπει να μήν πληρώσει τα χρέη της κατά 60% που είναι εβραιοσιωνιστικά και αμερικάνικα κεφάλαια και επίσης να σταματήσει να έχει σχέσεις το κράτος με την Goldman Sachs, Rothschilds, Quantum Fond G. Soros, Merill Lynch, S&P, Morgan Stanlay, POH, Deloittε&Touch και άλλες σιωνιστικές εταιρείες τέτοιες χρηματιστηριακές και τραπεζικές και αναλυτών και οικονομολογικών συμβούλων. Η περιουσία του κράτους και οι κρατικές επιχειρήσεις δεν πρέπει να πουληθούν επειδή είναι ουσιαστικά στρατηγικής σημασίας και ο κόσμος βασίζεται εκεί επειδή δημιουργήθηκε μια κάστα δημοσίων υπαλλήλων. Για να κερδιθούν οι εκλογές πρέπει να καθησυχαστεί ο κόσμος για να μήν χάσει τις δουλειές του και να γίνουν μερικές ακόμα προσλήψεις πελατειακών σχέσεων με το παλαιό μεταπολιτευτικό σύστημα. Τα χρήματα του 40% του χρέους θα τα αναλάβει η Ρωσία και η Γερμανία αφού η χώρα μας θα εκβιομηχανοποιηθεί και επίσης θα αναπτυχθεί ο τουρισμός, τα αιολικά πάρκα και τα ηλιακά συστήματα, αλλά επίσης η αγροτιά και η περιφέρεια, και ο τουρισμός και η ναυτιλία. Η χώρα μας έχει τα προσόντα χάρην στον ορυχτό πλούτο της και στο πετρέλαιό της στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος να και το φυσικό αέριο να αποσβέσει το χρέος του 40% των 452 δισ. Ευρώ και επίσης να ζήσει πλουσιοπάροχα σύμφωνα με τις οδηγίες που δώσαμε στο Κρεμλίνο και στο Βερολίνο και στον Wen Jiabao τον Κινέζο Πρωθυπουργό. Η πολιτική απομάκρυνσης από τις ΗΠΑ, την Αγγλία, την Γαλλία και τις άλλες σιωνιστικές δυνάμεις της δύσης και των άλλων τρίτων χωρών εντός του ΟΗΕ είναι απαραίτητη για να μπορεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να κυβερνήσει. Η προσέγγυση αντίθετα με την Ρωσία του Πούτιν και πρωτού πέσει επειδή είναι το ίδιο κόμμα ο μελλοντικός μας πρωθυπουργός με την Μέρκελ και με τον Κινέζο ομόλογό του θα φέρει μεγάλους καρπούς στην πατρίδα μας την Ελλάδα.

β.) Εξωτερική Πολιτική

Τα Πατριαρχεία μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και το Greek Lobby της Αμερικής και επίσης της Ρωσίας η παροικία η Ελληνική αλλά και ορισμένοι διανοούμενοι Έλληνες της Γερμανίας και της Κίνας επιθυμούν να δούν να μήν χάνετε η Θράκη και να τουρκοποιείται. Είναι χρέος του προσωρινού κυβερνήτη της χώρας να μήν χαθεί και να μήν ανεξαρτοποιηθεί η Θράκη μας και επειδή είναι διπλωμάτης θα τα καταφέρει.... Του συνηστούμε να γίνει απομάκρυνση μουσουλμάνων από την περιοχή και να πάνε στην Τουρκία όσοι υπονομεύουν την Ελλάδα μας. Επίσης πρέπει να ενισχυριοποιηθεί το θέμα με την Frondex στον Έβρο και να βάλει τον στρατό μπροστά ώστε να μήν αλλιωθεί ο χριστιανικός πλυθησμός της χώρας από τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους που είναι σχέδιο της σιών και της ΜΟΣΣΑΤ. Δημιουργείται έντονο πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα και μάλιστα τώρα που έχουμε αναταραχές στην Μέση Ανατολή και στην Βόρεια Αφρική. Το άλλο θέμα που μας απασχολεί ώς Ε είναι τα Σκόπια. Αφού η Ρωσία θέλει να πατήσει πόδι στο Αιγαίο για τα καλά και να σταματήσει να είναι η Ελλάς προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του Ισραήλ τότε είναι μεγάλη ευκαιρία απορρόφησης του κρατηδίου αυτού με την Σερβία και με την Ελλάδα... Έτσι τα σχέδια Σόρος χαλάνε και για το ξέπλημα χρήματος και με τα ναρκωτικά και τα όπλα που κάνει και να προσέξουμε μακροχρόνια τους Βούλγαρους. Μερικοί θέλουν την ανεξαρτοποίηση της Κέρκηρας και των υπολοίπων Ιονίων Νήσων λόγω του Πετρελαίου και του φυσικού αερίου για να γίνει κράτος. Ο Αβραμόπουλος πρέπει μέσω της ΕΥΠ τώρα και όλας να τους συλλάβει όπως ακριβώς πρέπει αυτό να γίνει με τα ύπουλα σχέδια με την Κρήτη μας. Άλλο θέμα είναι η Τσαμουριά και οι βλέψεις της Αλβανίας πρός εμάς. Πρέπει να τους κόψει τον βήχα ο Αβραμόπουλος. Άλλο θέμα είναι η Κύπρος και το Αιγαίο μας με τις γρίζες ζώνες. Να προσέξει εδώ το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΙ του Βλαδίμηρου.

Επίσης είναι το θέμα της Ίμβρου της Τενέδου και ακόμη τα Ϊμια που χάσαμε.... Θα το φροντίσει η Ρωσία αυτό.... Εάν επιθυμούν οι τρείς δυνάμεις κομμάτια από την γή για αγορά μήν δυστάσει ο Αβραμόπουλος. Και να δώσει στην Ρωσία την Ναυτική βάση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αλλά να ξυλώσει την Σούδα. Ή να την μπλοκάρει δια μέσω του ΝΑΤΟ χωρίς να φύγουμε εντελώς από το ΝΑΤΟ. Δεν περιμένουμε πολλά από τον προσωρινό κυβερνήτη αυτόν επειδή θα δουλέψει μεταξύ της σκύλας και της χάριβδης. Θα κάνει ότι μπορεί και επίσης του δίνουμε το ελεύθερο το όπως θέλει να κυβερνήσει. Και τον κατανοούμε εντελώς.

γ.) Οικονομία

Πρώτον πρέπει να ξηλώσει όλους τους συμβούλους στο υπουργείο οικονομικών. Δεύτερον πρέπει να απλευθερώσει όλα τα επαγγέλματα και επίσης να αναβαθμίσει το ΧΑΑ και να αλλάξει τους νόμους περί της κεφαλαιαγοράς ώστε να ιδρυθούν επενδυτικές ξένου τύπου για να προσεγγύσουν ξένα κεφάλαια στην χώρα μας αφού η οικονομία μας σύμφωνα με το Σχέδιο της Ε που είναι σύμφωνος ο Πούτιν, η Μέρκελ και ο Κινέζος θα πάρει επιτέλους μπρός. Και έτσι θα μειωθούν οι δημόσιοι υπάλλοιλοι και θα είναι ελέυθεροοι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και δραστήριοι όλοι οι ¨Ελληνες και πλούσιοι που αυτό θα κρατήσει τον Αβραμόπουλο στην εξουσία. Η θητεία του θα λήξει μόνο όταν γίνει παγκόσμιο κράχ και έπειτα εξεργέσεις και επαναστατήσεις σε όλο τον κόσμο και πρός την αρχή του Γ' Παγκόσμιου Πολέμου. Τόσο χρόνο του δίνει η Ομάδα Ε. Η φορολογία πρέπει να πέσει και τα τέλη ώστε να είναι προσεγγήσημη η χώρα μας και επίσης να καταπολεμιθεί η διαφθορά και η γραφειοκρατία. Πρέπει να γίνει ένα νέο fast track 2 για πιο εύελικτες και πιό προσεγγύσημες επενδύσεις από τους ομογενείς μας από όλο τον κόσμο και επίσης από τους ξένους των τριών βασικών δυνάμεων αλλά επίσης από την Μέση Ανατολή και τους Άραβες αφού οι σχέσεις μας θα έχουν βελτιωθεί αφού κλώτσήσαμε τον σκατοεβραίο από την μέση στην Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πρέπει να ιδρύσει μια επενδυτική εταιρεία με κύρος μια ελβετική ή γερμανίκή τράπεζα από πίσω και εδώ θα τον βοηθήσετε αγαπητέ Τσιριγώτη εσείς αφού φτιάξατε το επιχειρηματικό σχέδιο για το επενδυτικό σχήμα Hermes Inv. Corp. με την UBS Bank και επίσης να φτιάξει μια μεγάλη εφημερίδα κιτρινισμού και κουτσομπολιού ή επίσης αποκαλύψεων και σκανδάλων και μια τηλεόραση-κανάλι ώστε να ελέγχει την κοινωνία και την αγορά.... Έσείς κύριε Τσιριγώτη πρέπει να γίνετε σύμβουλός του επειδή έχετε πείρα σύμφωνα με την Ομάδα Ε και να σας βάλει στο υπουργείο οικονομικών στο τμήμα προσέλκισης ξένων επενδύσεων και επενδυτικών προγραμμάτων και επιδοτήσεων. Άλλο σχέδιο είναι ότι όσοι Έλληνες έχουν δημιουργήσει εγχώριο προϊόν με τις επενδύσεις τους στα Βαλκάνια θα πληρώνουν φόρο πολυτελείας - διαφυγής από την πατρίδα 50% της συνολικής περιουσίας τους στην Ελλάδα ώστε να αναγκαστούν να επαναφέρουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.

Να ανοίξει την νομοθεσία με το θέμα των ρευστοποιήσεων και συγχωνεύσεων και εδώ λοιπόν εσείς κύριε Τσιριγώτη μπορείτε να βοηθείσετε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο αφού είστε παλιό στέλεχος του ΚΕΠ και ιδρυτικό μέλος στην Νεολαία του.

Αλλιώς μπορεί να εφαρμόσει όλα τα άλλα στην οικονομία τα όσα λέει και αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

δ.) Εσωκομματικά εντός της ΝΔ και ταξίδια....

Για να έχει την εύνοια όλων των στελεχών και μελών της Νέας Δημοκρατίας και με αποτέλεσμα να υπερσκελήσει τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και να μπορεί να ελέγχει το κόμμα ο Αβραμόπουλος χωρίς να γίνει ρύγμα Νο3. (Έπειτα από τον Καρατζαφέρη και την Ντόρα) αλλά να καταφέρει να συγχωνέυσει το ΛΑΟΣ επειδή είναι όλοι πατριώτες και Ελληνιστές εκεί μέσα για να αδειάσει τον Καρατζαφέρει στο τέλος και για να είναι πιό ισχυρό το κόμμα του, η Ρωσία έπειτα από την εκλογή του θα πληρώσει όλα τα χρέη πρός τις Ελληνικές Τράπεζες του Κόμματος και θα χαρήσει άλλα 100.000.000 Ευρώ ώστε να είναι ισχυρό κόμμα. Οπότε να είναι ήσυχος για το τι θα γίνει αργότερα.... Πρώτο του μέλημα είναι να ταξιδέψει μυστικά πρός το Βερολίνο και στην Μόσχα και στο Πεκίνο για να δεί εκεί τους αρχηγούς και να κάνει περιοδείες σε όλη την Ελλάδα αφού η Ομάδα Ε δια μέσω ενός χρηματιστή του Λονδίνου και των Ελλήνων Εφοπλιστών θα του χαρήσει στο σπίτι στην Κηφισιά 20.000.000 Πόυοντς σε επιταγή υπό τράπεζα της Βενεζουέλας. Θα έρθει μόνο όταν προκυρήξει το βλήμα ο Γιώργος Παπανδρέου εκλογές στο σπίτι του και θα του δώσει και άλλες οδηγίες. Να του ανοίξει !.... Εάν δεν του ανοίξει δεν θα γίνει πρωθυπουργός. Άρα λοιπόν η Ε ετοιμάζει και επιθυμεί μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων και επθνικής ενώτητος ή οικομενική και λιγότερο συνκυβέρνηση με το σιωνιστικό αμερικάνικο προδωτικό ΠΑΣΟΚ και τα χρήματα των 20 Εκατομμυρίων Ποόυντς μπορεί να τα χρησημοποιήσει όπως θέλει και να τα βάλει στον λογαριασμό του τον ιδιαίτερο. Να αγοράσει χρόνο στις τηλεοράσεις και σε όλα τα ΜΜΕ, να βάλει αφήσες και να ανοίξει και να ιδρύσει την εφημερίδα σε έντυπη μορφή με τον Νίκο Ευαγγελάτο του Τσιριγώτη Γιάννη, δηλαδή την Yellow Journal. Και να αγοράσει σκάνδαλα και αποδεικτικά στοιχεία για να εξολοθρέυσει τους αντιπάλους του. Δηλαδή όλα τα στελέχη επιτέλους στην φυλακή του ΠΑΣΟΚ όπως με την περίπτωση της καθηστέρισης των ομολόγων πρό της προσφηγής της χώρας στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ και τις μίζες των 110 δισ. Ευρώ δανείου ή άλλα θέματα και επίσης εσωκομματικούς αντιπάλους μέσα στις κλούβες. Ο προσωρινός κυβερνήτης πρέπει να γίνει καθεστώς στην χώρα. Για τον χρυσό είναι εξπέρ ο Τσιριγώτης να τον βάλει σε ειδικό τμήμα στο υπουργείο οικονομικών ο Αβραμόπουλος για να φέρουμε την Barrick Gold ή άλλες εταιρείες στην Ελλάδα για εξόρυξη όλων των κυττασμάτων αλλά και για την συγκέντρωση των αποθεμάτων χρυσού της χώρας μας που τα έχουν διασκορπήσει παντού. Ο χζρυσός μια μέρα θα πάει στις 3.500$/Oz.

ε.) Εκδημοκρατισμός

Η Ε επιθυμεί να εφαρμόσει όσα έλεγε στην προκύρηξή του ο Αβραμόπουλος στο ΚΕΠ κόμμα του αλλά επίσης να κάνει την δημοκρατία μας λόγω της αναθεωρητικής βουλής και του δικαιώματος αλλαγής διατάξεων του συντάγματός μας από προεδρεύομενη δημοκρατία σε άμεση δημοκρατία της Ελλάδος. Δηλαδή να μήν ψηφίζουν οι αλλοδαποί, δεύτερον να γίνει όπως ισχύει στην Ελβετία και δια μέσω του ίντερνέτ να ασκήται η δημοκρατία μας και τα δημοψηφίσματα. Έτσι θα γίνει πολύ αγαπητός στην χώρα ο προσωρινός κυβερνήτης. Ο Λαός θα αποφασίζει για τα πάντα και επίσης θα αλλαχθούν οι νομοθεσίες των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων, το άσυλο θα ξαναισχύει όπως είναι, και επίσης θα υπάρξει απεριόριστη δυνατότητα στους πολίτες έκφρασης του λόγου, γνώμης και γραφής χωρίς λογοκρισία που γίνεται σήμερα με το γάντι. Πρέπει να γίνουμε Αρχαία Αθήνα του Περικλή. Και η βουλή πρέπει να αλλάξει αλλά και ο εκλογικός νόμος.

ζ.) Παιδία

Η παιδία είναι σημαντική στην χώρα μας. Η Ε θεωρεί ότι η Ελλάς πρέπει να γίνει ικανή πάλι να μορφώσει τον κόσμο. Για να επιτεχθεί αυτό πρέπει να κάνουμε σύστημα εγκυκλοπαιδικό και να γραφτούν ααπό την αρχή όλα τα βιβλία και κυρίως τα βιβλία της ιστορίας που είναι ανθελληνικά. Επίσης πρέπει να μπούν τα αρχαία ελληνικά στα σχολεία μας και ακόμη περισσότερο να αλλαχθεί το όλο σύστημα του ΠΑΣΟΚ. Να το βρεί ο ίδιος αλλά έχουμε σύμβουλο μια μεγάλη καθηγήτρια στο Oxford που θα του δώσει συμβουλές του προσωρινού κυβερνήτη της Ελλάδος.

η.) Αντιδράσεις από τις σιωνιστικές χώρες

Οι ΗΠΑ και η Αγγλία και το Ισραήλ θα αντιδράσουν άμεσα. Με την αλλαγή στην εξουσία. Πρέπει ο νέος κυβερνήτης να έχει γερά κότσια και νεύρα και στομάχι γερό για να δεχθεί τις πιέσεις. Να δεχθεί λοιπόν την βοήθεια των τρομοκρατικών φουνταμενταλιστικών κυβερνήσεων της Μέσης Ανατολής και της Ασίας του Αραβικού Κόσμου ώστε να διασωθεί η χώρα μας από προβοκάτσιες. Οι τρείς όμως δυνάμεις που "αποικιοκράτησαν" την Ελλάδα μας και την θεωρούν επένδυση δεν θα αφήσουν να μπεί η CIA και τα τρομοκρατικά τσιράκια όπως είναι Αλ ΚάΪντα των ΗΠΑ και του Λονδίνου ή η ΜΟΣΣΑΤ και έτσι θα διαλυθεί εντελώς η εσωτερική τρομοκρατία. Θα αναγκαστούν να διακόψουν τις διπλωματικές σχέσεις με την Αθήνα όλες αυτές οι σιωνιστικές δυνάμεις. Επίσης πρέπει να μαζέψουμε τα στρατεύματά μας από το εξωτερικό που είναι σε όλο το κόσμο. Και να δημιουργήσουμε την εντύπωση ότι είμαστε μια φιλική χώρα σε όλες τις χώρες της γής. Επίσης πρέπει να γίνει ο αγωγός Βουγκτάς - Αλεξανδρούπολης ή να πίσουμε τους ομογενείς εφοπλιστές μας να έχουν Ελληνικές Σημαίες στα τάνκερς και στα καράβια τους. Και να υποκούει πιστά στις εντολές της Μέρκελ και του Πούτιν και του Κινέζου.... ο Αβραμόπουλος.....

Η Ε δεν θα αφήσει αυτήν την φορά τον κυβερνήτη ακάλυπτο. Εάν έρθουν ιοί στην χώρα ή φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί και πυρκαγίες αλά 2007 και 2009 που έγιναν για να πέσει ο Καραμανλής και οι εκβιασμοί από τις σιωνιστικές πρεσβείες των Αθηνών.... η Ε έχει υπερόπλα και Τέσλα τεχνολογία για να προλάβει αυτά τα γεγονότα.... Εάν η CIA κάψει τα δάση πάλι τότε η Ε θα τα σβήσει με καταιγίδα και με βροχή.....

θ.) Δεν θέλουμε να μας προδόσει ο Αβραμόπουλος.... Καμία επαφή με την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο, τα Ιεροσόλυμα, αλλά με πάσης φύσεως σιωνιστικές οργανώσεις και μασωνικές. Μόνο με την Βασίλισσα Σοφία μπορεί να κανονήσει κάτι.... Εάν καταλάβουμε ότι η Σιών πάει παράλληλα με το σχέδιο της Ε τότε εγκαταλύπουμε τον Αβραμόπουλο και θα πέσει από την εξουσία μόνος του πανέύκολα χωρίς την στήριξή μας.... Αλλά θα γίνει δυσφήμιση.... Για την ζωή του και της οικογένειάς του εμείς δεν θα κάνουμε τίποτε και δεν τον απειλούμε... Δεν κάνουμε φόνους όπως η ΣΙΩΝ κάνει και οι μυστικές υπηρεσίες.... Αλλά πρέπει να τα βρεί με τις τρείς εγγυήτριες δυνάμεις και να δώσει εξυγήσεις! Δεν θα γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας εάν κάνει σφάλμα στο σχέδιο και στην εκτέλεσή του! Ας βγάλει μόνος του τα κάστανα από την φωτιά....

ι.) Υπάρχει πυθανότητα ένταξης του Αβραμόπουλου στην Ε.... Εάν το επιθυμεί αυτό ο ίδιος. Πρέπει να ξέρει πολλά για την Αρχαία Ελλάδα και για την προϊστορία μας αλλά επίσης τα Μυστήρια.... Εάν το επιθυμεί τότε θα έρθει ανώτερός μου να τον μυήσει στον τελευταίο κύκλο και όχι βαθμίδα μας. Εάν όμως γίνει μέλος μας τότε πρέπει να ξεχάσει το τι είχε πρίν!

κ.) Κάθε φορά θα έρχεται άλλος δικός μας άνθρωπος να τον βλέπει και να τον συμβουλεύει!

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_4371.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters