Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 
Στήν ιστοσελίδα της μασονικής/τεκτονικής μεγάλης στοάς της Ελλάδος στην Αθήνα www.grandlodge.gr στον τίτλο "Τεκτονισμός" και στον υπότιτλο "Διακεκριμένοι 'Ελληνες τέκτονες" θα δείτε το όνομα του παππού του Ανδρέα Παπανδρέου και προπάππου του Γιωργάκη Παπανδρέου τον Μινέικο Ζίγκμουντ που ήταν μέλος της μασονικής στοάς "Πυθαγόρας".
Ο Μινέικο Ζίγκμουντ γεννήθηκε στην Λιθουανία το 1840 από καθαρά Πολωνοεβραίους γονείς και πέθανε στην Αθήνα το 1925.
Δείτε τι γράφουν στην σελίδα της μεγάλης μασονικής στοάς της Ελλάδος για τον προπάππο του Γιωργάκη.
Ο πρωην πρωθυπουργός μας Γιωργάκης Παπανδρέου, για όσους δεν το ήξεραν, προέρχεται από επαναστατικό Πολωνικό σόι μπολσεβίκων...
Το είπε στις 7 Απρ.2011, κατά την διάρκεια κοινών δηλώσεων του, με τον Πρωθυπουργό της Πολωνίας Donald Tusk μετά τη συνάντησή τους στη Βαρσοβία.
Ο προπάππους τουΓιωργάκη Παπανδρέου ήταν ο Ζίγκμουντ Μινέικο που γεννήθηκε στην Λιθουανία από Πολωνοεβραίους γονείς. Οταν ήρθε στην Ελλάδα ο αλλος εβραιομασόνος Ελευθεριος Βενιζέλος του έδωσε Ελληνική ιθαγένεια και τον έκανε Ελληνα πολίτη.
Ο Ζίγκμουντ Μινέικο εγινε μέλος της μεγάλης μασονικής στοάς της Ελλάδος που είχε το όνομα ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.



 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters