Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο απίστευτος ρατσισμός των Εβραίων!

Artemis Sorras

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΊΣΜΟΥ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ).
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΤ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ -ΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.
ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ







Αυτά τα καταπληκτικά που περιγράφονται στο βίντεο δεν θα τα ακούσετε απο κανέναν αριστερο-προοδευτικό δημοσιογράφο στην TV.. Γιατί; Γιατί απλούστατα θέλουν να μας έχουν στην άγνοια για να μπορούν να μας χειραγωγούν ευκολότερα..





https://www.facebook.com/groups/751758808174524/812354648781606/?notif_t=group_activity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters