Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες» καλούν τους αγρότες!!!

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια, όλοι οι «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες», όλοι εμείς και οι συνάνθρωποί μας που από την πρώτη στιγμή ερευνήσαμε και με επίσημα αποδεικτικά έγγραφα δώσαμε την μάχη της ενημέρωσης-επικοινωνίας προς κάθε συμπολίτη μας, για την μεγάλη κατατεθειμένη προσφορά των 600 δις δολλαρίων του Αρτέμη Σώρρα και της “E.I. E.N.D.”, συνεχίζουμε ακάθεκτοι για ακόμη μια φορά την μεγάλη προσπάθεια επικοινωνίας και ενημέρωσης με κάθε κλάδο στην Ελλάδα.
Οι «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες» καλούν τους αγρότες!!!
Αυτήν την φορά απευθυνόμαστε στους αγρότες της Ελλάδας μας, που δίνουν την δική τους μεγάλη μάχη στο δρόμο και αγωνίζονται επίσης για το καλό της πατρίδας και των οικογενειών τους. Σαν «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες» και στην Ελασσόνα με την ομάδα υποστήριξης «Ο ΟΛΟΣΣΩΝ» στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα μπλόκα που θα στηθούν και στην Μελούνα Τσαριτσάνης, στην δική μας περιοχή στους συμπολίτες αγρότες μας.
Να ενημερωθούν για την υπόθεση με την κατατεθειμένη προσφορά των 600 δις δολαρίων!!! Να μας βοηθήσουν ώστε τα πούλμαν να περάσουν από την Μελούνα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου για να φτάσουν οι Συνέλληνες μας στην Θεσσαλονίκη στην μεγάλη εκδήλωση στο «Παλαι Ντε Σπορ» όπου είναι προσκεκλημένοι ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός «E.I. E.N.D.», όπου πάνω από 10.000 Έλληνες θα είμαστε εκεί να στείλουμε μήνυμα Εθνικής Ενότητας και να απαιτήσουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να κατεβάσει τα χρήματα!!!
Επίσης προσκαλούμε τους αγρότες της περιοχής μας να έρθουν μαζί μας στην συμπρωτεύουσα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και στην επιστροφή όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να αποτελέσουν τα μπλόκα την ανατροπή για όλα τα αντιδημοκρατικά νομοσχέδια, που με απλές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, σε μια καταργημένη Ελληνική Βουλή και σε ένα τσαλαπατημένο Σύνταγμα που δεν τηρείται, αποδομούν και διαλύουν καθημερινά την Ελλάδα μας!
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!
Ομάδα Ενεργοποιημένων Πολιτών Υποστήριξης
Αρτέμη Σώρρα και “E.I. END” Ελασσόνας «Ο ΟΛΟΣΣΩΝ»

http://www.elassona-city.gr/prwtoselido/item/9379-oi-eleitheroi-enomenoi-energopoiimenoi-ellines-kaloun-tous-agrotes.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters