Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες» καλούν τους αγρότες!!!

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας τα τελευταία και όχι μόνο χρόνια, όλοι οι «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες», όλοι εμείς και οι συνάνθρωποί μας που από την πρώτη στιγμή ερευνήσαμε και με επίσημα αποδεικτικά έγγραφα δώσαμε την μάχη της ενημέρωσης-επικοινωνίας προς κάθε συμπολίτη μας, για την μεγάλη κατατεθειμένη προσφορά των 600 δις δολλαρίων του Αρτέμη Σώρρα και της “E.I. E.N.D.”, συνεχίζουμε ακάθεκτοι για ακόμη μια φορά την μεγάλη προσπάθεια επικοινωνίας και ενημέρωσης με κάθε κλάδο στην Ελλάδα.
Οι «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες» καλούν τους αγρότες!!!
Αυτήν την φορά απευθυνόμαστε στους αγρότες της Ελλάδας μας, που δίνουν την δική τους μεγάλη μάχη στο δρόμο και αγωνίζονται επίσης για το καλό της πατρίδας και των οικογενειών τους. Σαν «Ελεύθεροι Ενωμένοι Ενεργοποιημένοι Έλληνες» και στην Ελασσόνα με την ομάδα υποστήριξης «Ο ΟΛΟΣΣΩΝ» στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα μπλόκα που θα στηθούν και στην Μελούνα Τσαριτσάνης, στην δική μας περιοχή στους συμπολίτες αγρότες μας.
Να ενημερωθούν για την υπόθεση με την κατατεθειμένη προσφορά των 600 δις δολαρίων!!! Να μας βοηθήσουν ώστε τα πούλμαν να περάσουν από την Μελούνα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου για να φτάσουν οι Συνέλληνες μας στην Θεσσαλονίκη στην μεγάλη εκδήλωση στο «Παλαι Ντε Σπορ» όπου είναι προσκεκλημένοι ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός «E.I. E.N.D.», όπου πάνω από 10.000 Έλληνες θα είμαστε εκεί να στείλουμε μήνυμα Εθνικής Ενότητας και να απαιτήσουμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να κατεβάσει τα χρήματα!!!
Επίσης προσκαλούμε τους αγρότες της περιοχής μας να έρθουν μαζί μας στην συμπρωτεύουσα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και στην επιστροφή όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να αποτελέσουν τα μπλόκα την ανατροπή για όλα τα αντιδημοκρατικά νομοσχέδια, που με απλές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, σε μια καταργημένη Ελληνική Βουλή και σε ένα τσαλαπατημένο Σύνταγμα που δεν τηρείται, αποδομούν και διαλύουν καθημερινά την Ελλάδα μας!
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!
Ομάδα Ενεργοποιημένων Πολιτών Υποστήριξης
Αρτέμη Σώρρα και “E.I. END” Ελασσόνας «Ο ΟΛΟΣΣΩΝ»

http://www.elassona-city.gr/prwtoselido/item/9379-oi-eleitheroi-enomenoi-energopoiimenoi-ellines-kaloun-tous-agrotes.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters