Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Παλαιστινιακό ώρα μηδέν: Αυξάνεται η πίεση στο Ισραήλ

pii

Πρωτοφανείς αμερικανικές δηλώσεις ακόμα και για διεθνή απομόνωση των Ισραηλινών. Αμερικανό-εβραϊκό λόμπι εναντίον εβραϊκού κράτους;
Εμπρός στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για εκδυτικισμό και σε πολλές περιπτώσεις διαμελισμό χωρών στην περιοχή της Μεσογείου, δεν υπολογίζονται ούτε οι αντιδράσεις του συμμαχικού Ισραήλ. Το ξεκαθάρισμα στην σκακιέρα συμφερόντων προχωράει με γοργούς ρυθμούς και η διεθνής κοινότητα βιάζεται και πιέζει πλέον αποφασιστικά για την λύση του Παλαιστινιακού.
Απ” ό,τι φαίνεται, εάν συνεχίζει να παραμένει αδιάλλακτο το Τελ Αβίβ, τότε ίσως υπάρξει άμεση παρέμβαση και η Ιερουσαλήμ, έντονο σημείο τριβής μεταξύ Εβραίων και Παλαιστίνιων, περάσει σε «καραντίνα».
Προς επιβεβαίωση των προσπαθειών άμεσης λύσης του Παλαιστινιακού ακόμα και εις βάρος των ισραηλινών αντιδράσεων, έρχονται οι δηλώσεις του Τζον Κέρι που απειλεί το εβραϊκό κράτος με διεθνή απομόνωση, εφόσον συνεχίζει να προβάλλει εμπόδια στην γρήγορη λύση της εν λόγω διαμάχης. Μάλιστα ο Κέρι επισήμανε τις συνέπειες για την ισραηλινή οικονομία αν υπάρξει ένα διεθνές κίνημα αποκλεισμού. «Υπάρχει μια αυξανόμενη εκστρατεία απονομιμοποίησης του Ισραήλ. Ο κόσμος είναι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το θέμα. Ακούμε να μιλούν για μποϊκοτάζ και άλλα τέτοια. Θα διευθετήσουν την κατάσταση όλα αυτά;», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, πιέζοντας για την επίτευξη μιας συμφωνίας με τους Παλαιστίνιους.
Άμεση ήταν η απάντηση του Ισραήλ, του οποίου η ηγεσία προς το παρόν αρνείται την οποιαδήποτε υποχώρηση. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, διεμήνυσε πως «οι απόπειρες ενός μποϊκοτάζ σε βάρος του Ισραήλ είναι ανήθικες και αδικαιολόγητες και δεν θα επιτύχουν τον σκοπό τους».
«Πρώτον, ωθούν τους παλαιστίνιους ηγέτες να σκληρύνουν τις αδιάλλακτες θέσεις τους και συνεπώς απομακρύνουν την ειρήνη. Δεύτερον, καμιά πίεση δεν θα με κάνει να εγκαταλείψω τα ζωτικά συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ, με πρώτο από όλα την ασφάλεια των ισραηλινών πολιτών», ανέφερε κατά την έναρξη του εβδομαδιαίου υπουργικού συμβουλίου.
«Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι κρατάει ένα «πιστόλι στον κρόταφο» του Ισραήλ κατά τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τους Παλαιστίνιους προειδοποιώντας ότι η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει διεθνή αποκλεισμό αν οι διαπραγματεύσεις αποτύχουν», υποστήριξε ο υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων του Ισραήλ, Γιουβάλ Στάινιτς, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις «προσβλητικές, απαράδεκτες και άδικες».
Τέτοιου είδους αντιδράσεις δεν πτοούν μάλλον τους παγκοσμιοποιητές, ειδικά όταν πρόκειται για την προώθηση των σχεδίων, που εν προκειμένω αφορούν την σύσταση της εύρω-μεσογειακής ένωσης, ως βασικού πυλώνα του δυτικότροπου «παγκοσμίου» κράτους και αντίβαρο στην Ευρασιατική Ένωση της Ρωσίας, με την οποία μαίνεται η διαμάχη σε σχέση με την Ουκρανία.
Οι εντάσεις κορυφώνονται λοιπόν με το τέλος να φαντάζει άγριο και αλλοίμονο στις περιοχές που θα βρεθούν τελικά στο μάτι του κυκλώνα, δηλαδή στην μέση ενδεχόμενης σύρραξης Ρωσίας ΝΑΤΟ, την οποία όποιος ασυζητητί αποκλείει, απλά δεν βλέπει. Σε ό,τι αφορά τώρα το Ισραήλ, μένει να δούμε αν τελικά θα υπάρξει υποχώρηση της ηγεσίας του πάνω στην λύση του Παλαιστινιακού ή θα οδηγηθούμε γιατί όχι σε επέμβαση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην περιοχή με την κλασσική πλέον δικαιολογία της επιβολής «ειρήνης» και «δημοκρατίας». Άλλωστε πολλοί μιλούν για σημεία τριβής μεταξύ εκπροσώπων του αμερικανό-εβραϊκού λόμπι και κράτους του Ισραήλ…
 


ΠΥΓΜΗ.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8844.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters