Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι Αμερικάνοι παρεμβαίνουν στο Κυπριακό….

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ 1

  — Στο πιό ψηλό επίπεδο οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβεβαίωσαν την ανάμιξή τους στις διαβουλεύσεις για το Κυπριακό. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζών Κέρι δήλωσε στο Μόναχο ότι «εργαζόμαστε σιωπηρά στο Κυπριακό. Δεν ακούτε όμως τίποτε γι” αυτό»

  — Τη σκυτάλη παραλαμβάνει από τον Κέρι η υφυπουργός Εξωτερικών, Βικτώρια Νούλαντ, που επισκέπτεται την Αθήνα Δευτέρα και Τρίτη και τη Λευκωσία στις 4 και 5 Φεβρουαρίου, με το Κυπριακό στην κορυφή της ατζέντας της. Στόχος η συμφωνία επί ενός κοινού ανακοινωθέντος που θα επιτρέψει την έναρξη της νέας διαπραγματευτικής βάσης.
  
— Περισσότερα στην εντυπη «Α»
  — ΠΗΓΗ:  ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: 
Εδώ στην Ελλάδα???? Τα ρολά κατεβασμένα…. Ούτε καν θεατές δεν είμαστε…. Πιο εύκολα μαθαίνουμε ειδήσεις της Αυστραλίας, παρά της Κύπρου….
tsoutsouneros.arvanitis.eu
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters