Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΙ ΠΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ,

Τώρα είναι οι συνθήκες κατάλληλες, με δεδομένη την μηδενική αντίδραση του λαού σε Κύπρο και Ελλάδα, εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίση

Άρθρο της εφημερίδας της ομογένειας "Πρωινή"-Νέα Υόρκη
"Οι δυσκολίες και το ατόπημα του Ευ. Βενιζέλου στην Ουάσιγκτον"

Η επίσκεψη, μετά από πρόσκληση Τζον Κέρι, του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, 16-17 Ιανουαρίου, φυσικά δεν έγινε γιά να ''ενημερωθεί'' η αμερικανική πολιτική ηγεσία γιά το ''πρόγραμμα'' της προεδρεύουσας στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση Ελλάδας, το α' εξάμηνο 2014. Ο ισχυρισμός αυτός, δεν πείθει ούτε αφελείς.
Το Στέητ Ντηπάρτμεντ, δεν καλεί υπουργούς Εξωτερικών άλλων χωρών γιά να μάθει πως θα ''προεδρεύσει η χώρα τους'' σε όργανα και θεσμούς, όπου η προεδρία είναι διακοσμητική και διόλου ουσιαστική, σε ότι αφορά θέματα και λήψη αποφάσεων. Και φυσικά, δεν καλεί υπουργούς, απλά γιά την...αναμνηστική φωτογραφία. Τους καλεί όταν έχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσει, να ζητήσει, να απαιτήσει.

'Ετσι, ο κ. Βενιζέλος, μπορεί να εξασφάλισε την αναμνηστική φωτογραφία γιά χρήση στα ΜΜΕ Ελλάδας, αλλά αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την ουσία της πρόσκλησης. Και αφού δεν είχε να προτείνει αυτός κάτι, δηλαδή αιτήματα ελληνικά προς τις ΗΠΑ, επειδή η Ελλάδα, εξαιτίας των μνημονίων, ουσιαστικά κυβερνάται από τους δανειστές, άκουσε μόνο τα (απαιτητικά) αιτήματα του Κέρι:

- Πράξατε λανθασμένα αφήνοντας τον Χριστόδουλο Ξηρό της 17ης Νοέμβρη, ελεύθερο. «Πώς επιτρέπετε σε εγκληματίες-τρομοκράτες να παίρνουν άδειες;» είπε ο Κέρι και η φράση αυτή διατυπώθηκε σε έντονο ύφος. «Ηταν η κακή εφαρμογή ενός κακού νόμου», φέρεται να απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κατά συνέπεια, σύμφωνα με την λογική των ΗΠΑ, ''επειδή είστε ανίκανοι και άλογοι, επιβάλλεται οι Υπηρεσίες Ασφαλείας μας να αλωνίσουν πάλι στην Ελλάδα''.

- ''Να τελειώνετε με το Κυπριακό, με ένα νέο σχέδιο τύπου Ανάν''.
Τώρα είναι οι συνθήκες κατάλληλες, με δεδομένη την μηδενική αντίδραση του λαού σε Κύπρο και Ελλάδα, εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

- Γιά τον ίδιο λόγο, τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες να κλείσετε το ζήτημα του ονόματος με τα Σκόπια.

- Και το πλέον ουσιαστικό... ''Συντονιστείτε μαζί μας, ως χώρα και Ευρωπαϊκή 'Ενωση στο αντιρωσικό μέτωπο'', αρχίζοντας με όσα έγιναν στην Ουκρανία: Σαφέστατη η δήλωση Κέρι, τρεις φορές σε δύο παραγράφους, μετά την συνάντηση και μπροστά στις κάμερες
(το πιστοποιεί μιά επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Στεητ Ντηπάρτμεντ, http://www.state.gov/secretary/remarks/2014/01/220007.htm όπου καταγράφονται οι ακριβείς δηλώσεις -με κείμενο και βίντεο- και όχι ότι μεταδόθηκε στην Αθήνα).

Και το ατόπημα
: Ενώ ο υπουργός Εξωτερικών ΗΠΑ, στις κοινές δηλώσεις τους, αποκαλούσε τον κ. Βενιζέλο ''Ελληνα υπουργό Εξωτερικών'', ο δικός μας αποκάλεσε τον κ. Κέρι, σκέτο ''John'', λες και γνωρίζονται χρόνια...

(''Π'') e- τεύχος 20 Ιανουαρίου 2014

http://www.proini.us/

 
https://www.facebook.com/groups/epsilon5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters