Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

H ημιτελής έκθεση της τρόικα για την Ελλάδα, όπως δόθηκε στους υπουργούς στο χθεσινό Eurogroup

H ιστοσελίδα tometopo.gr δημοσίευσε το μυστικό σχέδιο 115 σελίδων της Έκθεσης της τρόικα για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Η Έκθεση που δόθηκε στους υπουργούς της Ευρωζώνης για τη χθεσινή συνεδρίασή τους είναι ημιτελής, λόγω διαφωνιών στις εκτιμήσεις μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωζώνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα σημαντικό τμήμα της Έκθεσης που αφορά στη ΄”Βιωσιμότητα του Ελληνικού Χρέους” απουσιάζει εντελώς, υπάρχει μόνο ως τίτλος με κενό περιεχόμενο.

Το ΔΝΤ θεωρεί ότι ο στόχος του 120% δεν είναι εφικτός και κλίνει υπέρ της αναδιάρθρωσης και μερικής διαγραφής του χρέους προς τις χώρες της Ευρωζώνης. Αντίθετα η Ευρωζώνη πιστεύει ότι ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με παράταση της προθεσμίας μέχρι το 2022, ώστε να μη επιβαρυνθούν οι χώρες μέλη της από απώλειες στα δάνεια που έδοσαν στην Ελλάδα.

Κοινός παρανομαστής ΔΝΤ και ΕΖ, που εκφράζεται στην Έκθεση είναι το χάος, η παταγώδης αποτυχία της τρόικα, το ενδεχόμενο νέων μέτρων λιτότητας που τα 13,5 δις ευρώ μπορεί να φτάσουν τα 20,7 δις, η αναβολή της ενίσχυσης των τραπεζών, ο πανικός για τις λαϊκές αντιδράσεις.

Στα πλαίσια της έρευνας για το Σχέδιο Β΄εξασφαλίσαμε το κείμενο, το οποίο είναι στα αγγλικά και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

http://tometopo.gr/home/component/content/article/53-plan-b/1034–eurogroup.html

Έκθεση της Τρόικα 12/11/2012

http://justiceforgreece.wordpress.com

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/h-eurogroup.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters