Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το ΕΣΡ μήνυσε ο Καπερνάρος.

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και τεσσάρων μελών του, κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, καθώς παραλείπουν να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια για «την διασφάλιση της πολιτικής και πολιτιστικής πολυμέρειας και πολυφωνίας στην κρατική τηλεόραση».

Ο κ.Καπερνάρος υποστηρίζει ότι «τα πολιτικά κόμματα που έχουν μικρότερη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, είναι πλήρως αποκλεισμένα από κάθε προβολή τους στους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς – τηλεοπτικούς σταθμούς, ιδίως δε στη Νέα Ελληνική Τηλεόραση».

Ακόμη, ο βουλευτής επισημαίνει ότι «το ΕΣΡ παγιώνοντας, προφανώς, την εξάρτησή του από το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα και την εκτελεστική εξουσία, κυρίως δε, από τον υπουργό Τύπου και τις στρατηγικές του, παραβιάζει το καθήκον του να επιδράσει στην πραγματοποίηση της ραδιοτηλεοπτικής επικοινωνίας και του ελεύθερου σχηματισμού γνώμης στη σφαίρα της κοινωνίας και του κράτους. Κυρίως δε, με την δόλια παράλειψή του να προβεί σε οιαδήποτε ενέργεια, προκειμένου να διαπιστώσει ότι οι απόψεις και οι δραστηριότητές τόσο οι δικές μου, όσο και των λοιπών βουλευτών του κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του, δεν προβλήθηκαν ανάλογα από τις εκπομπές πολιτικού περιεχομένου της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης».

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters