Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αρχή...Δια της Δικαιοσύνης


Η τυφλή μας Δικαιοσύνη, μετά από 3 χρόνια συνταγματικού Αρμαγεδδώνα, το μόνο αντισυνταγματικό που είδε ήταν ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια.
Ναι, αυτός ο πυλώνας της δημοκρατίας μας ξύπνησε από την τρι-χειμερία νάρκη του, χτύπησε τη γροθιά στο μαχαίρι και του άλλαξε τα φώτα.

Το να μειώνεις μισθούς, να επιβάλλεις υπερ-οθωμανικά χαράτσια, να ξεπουλάς τσάμπα τη δημόσια περιουσία, να βασανίζεις συλληφθέντες διαδηλωτές, να λογοκρίνεις, να απολύεις δημοσίους υπαλλήλους, να αμνηστεύεις τους υπουργούς, να χαρίζεις εκατομμύρια απ' το κράτος και άδειες εκπομπής σε καναλάρχες, να κάνεις απευθείας αναθέσεις έργων, να κρύβεις δημόσια έγγραφα μεγάλου ενδιαφέροντος και όλα αυτά είναι πολύ φυσιολογικά για τη Δικαιοσύνη μας και δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να κριθούν αντισυνταγματικά.
Το να εφαρμόσεις όμως έναν ψηφισμένο νόμο, τον οποίο δε θα γουστάρει το ιδεολογικό αδελφάκι της ΝΔ του Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή, αυτό είναι... κάργα αντισυνταγματικό και κανονικά πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα και ο συντάκτης του!

Γιατί;
Γιατί δεν αρέσει σε πενήντα πιθήκους!
Γιατί ο τρελλ-Αντώνης μας έφτασε στο σημείο να χορεύουμε στο ρυθμό που βαράει το (πουλί του) νταούλι του ο κάθε Καιάδας, Παναγιώταρος ή Κασιδιάρης. Ο κάθε υπάνθρωπος δηλαδή (που μάθαμε και τα ονόματά τους, κακό χρόνο να 'χουν!)



Και ξέρετε κάτι;
Δε με πολυενδιαφέρει ο συγκεκριμένος νόμος και το τι προβλέπει.
Ούτε με το παρόν κείμενο παίρνω θέση για το συγκεκριμένο νόμο και για το αν έπρεπε ή όχι να ισχύσει.
Με ενδιαφέρει όμως ότι η Δικαιοσύνη είναι πιο μαύρη κι απ' το μαύρο μπλοκ της πολιτικής εξουσίας.
Γιατί δική της δουλειά υποτίθεται πως είναι να ελέγχει τις άλλες δύο εξουσίες (νομοθετική και εκτελεστική) και να εποπτέυει την ορθή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Με ενδιαφέρει ότι αυτή η κάστα προνομιούχων αλητών δε βρίσκει εδώ και τόσον καιρό τίποτα αντισυνταγματικό, τίποτα παράνομο.
Ο μόνος νόμος που κρίθηκε παράνομος ήταν εκείνος που η ίδια η κυβέρνηση ήθελε να αλλάξει, προκειμένου να πραγματοποιήσει την υπόσχεση στην ομογάλακτή της, Χρυσή Αυγή, ώστε να "ξεβρωμίσουν τον τόπο".

Με ενδιαφέρει ότι η ατζέντα της πολιτικής έχει καταληφθεί από τις ιδεοληψίες μιας χούφτας δολοφόνων.
Πας να πεις κάτι "με κάτι τέοια ανεβαίνει η ΧΑ", πας να πεις κάτι άλλο "τέτοια λέει η ΧΑ"...
Ρε άντε από κει που θα βάλουμε και φίμωτρο στο στόμα μας, μην τυχόν και τσιμπήσει ποντάκια η συμμορία σας! Η συμμορία που χρηματοδοτείται από τους μεγαλοκαπιταλιστές, ως χρυσή εφεδρεία.
Όποιος κομπλεξικός θέλει να τους ακολουθήσει, ας πάει. Πρόβλημά του.

Με ενδιαφέρει όχι μόνο ότι οι δικαστές είναι πουλημένοι, αλλά ότι πλέον καμαρώνουν κιόλας γι' αυτό!
Φανταστείτε πόσο πουλημένοι είναι δηλαδή!
Αφού, από τη χαρά τους δεν αντέξανε και το σφύριξαν στους "κεντροδεξιούς ευρωπαϊστές" εντολείς τους πριν καν δημοσιευτεί η υπόθεση και αυτοί έτρεξαν να πανηγυρίσουν για μια μη δημοσιευθείσα απόφαση!
Εμ βέβαια, ο πομπός γνωρίζει το μήνυμα πριν απ' τον δέκτη.

Τελικά πιο αντισυνταγματική απ' όλους είναι η ίδια η Δικαστική εξουσία!
Που έχει και το θράσος να κατεβαίνει και σε διαμαρτυρίες, με αποκλειστικά δικά της αιτήματα (ποιος χέστηκε για τους υπόλοιπους άλλωστε;), ενώ η ίδια έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την τζίφρα της στην επιβολή των παράνομων πολιτικών της τελευταίας τριετίας.

Αγαπητοί, εν Μπουρδέλω αδελφοί, μήπως πριν απ' τη Βουλή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τον τόπο από αυτήν τη λέρα των δικαστικών εδράνων;;;
Ο επόμενος νόμος που θα βγάλουν οι δικαστικοί αντισυνταγματικό θα είναι εκείνος που θα μειώνει τις αποδοχές τους φυσικά!

Γι' αυτό τα πράγματα είναι απλά.
Φτύσιμο.
Κι ας κάνουμε την αρχή...δια της Δικαιοσύνης!

Μαζεστίξ

Πηγή: Αρχή...Δια της Δικαιοσύνης - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters