Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Γιάννης Τσαντίρης: Ένας γιατρός που τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τo ανωτέρω video απκαλύπτει ότι οι κατασκευαστές του εμβολίου κατά του διαβόητου ιού Η1Ν1 είχαν αρνηθεί να εμβολιαστούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους με δαύτο!
Θα θυμάστε φαντάζομαι τον πανικό που είχαν ενσπείρει οι εδώ αρμόδιοι το 2009 με τον ιό της χοιρογρίπης, ιό που αργότερα μετονομάστηκε σε "νέα γρίπη", επί το ευηχότερον. Πολλοί επίσης θα θυμάστε ότι ο τότε Υπουργός Ασθένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε βγει στις τηλεοράσεις με ύφος καρδιναλίου και είχε προφητέψει ότι θα νοσούσαν περί τα 2 εκατομμύρια άτομα από τον ιό Η1Ν1. Ευτυχώς αποδείχτηκε ψευδοπροφήτης...
Δυστυχώς, όμως, ουδείς μας αποκάλυψε πόσα εκατομμύρια ευρώ σπαταλήθηκαν και για πόσα εκατομμύρια εμβόλια, προς τέρψιν των φαρμακοβιομηχανιών!


Τον Οκτώβριο του 2009, τον αποτυχημένο κύριο Αβραμόπουλο διαδέχτηκε στην καυτή καρέκλα του Υπουργείου Ασθένειας η πολλά τότε υποσχόμενη και στη συνέχεια παταγωδώς αποτυχούσα υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, νυν Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, αναβαθμισθείσα λόγω ανεπιτυχούς προϋπηρεσίας!

Η Μαριλίζα είχε τη φαεινή ιδέα να εμβολιαστεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ώστε να ενθαρρύνει τους ιθαγενείς να τη μιμηθούν και να καταναλώσουν το τεράστιο απόθεμα των εμβολίων. Κάποιοι αφελείς τσίμπησαν, αλλά όχι αρκετοί.

Είχα τότε αναλωθεί γράφοντας κάμποσα παθιασμένα άρθρα. Αν έχετε διάθεση για έρευνα μπορείτε να τα δείτε εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ. (Υπάρχουν κι άλλα...)

Εφέτος, λοιπόν, κάποιοι σκαρφίστηκαν να ξαναστήσουν το ίδιο σκηνικό τρόμου με τον ιό Η1Ν1 για να κονομήσουν και πάλι. Βγήκε όμως ο Νομίατρος Αθηνών, κ. Γιάννης Τσαντίρης, και τους ξεμπρόστιασε. Συγχαρητήρια κύριε Τσαντίρη! Καλή δύναμη στους αγώνες σας!
Αξίζει να δείτε το επόμενο video:

Γιάννης Τσαντίρης: Ένας γιατρός που τιμά τον όρκο του Ιπποκράτη

" height="390">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters