Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αυτό το ιστολόγιο Με σύνδεση από εδώ Ο ιστός Αυτό το ιστολόγιο Με σύνδεση από εδώ Ο ιστός Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011 ΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ!!!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ;

Για να μη ξεχνιόμαστε και να θυμόμαστε τι μαλάκας είναι ο τύπος αυτός... Είναι μάλιστα η δωδέκατη φορά που αναφερόμαστε στο θέμα και θα συνεχίσουμε όπως βλέπω για πολύ ακόμα.

Στην Ελλάδα σήμερα, μπορεί ο καθένας να κυκλοφορεί με ένα καλάσνικοφ στον ώμο, ένα ισχυρό πολεμικό όπλο δηλαδή. Δεν τρέχει μία. Αλήθεια σε ποια άλλη χώρα συμβαίνει κάτι τέτοιο πλην του Αφγανιστάν ίσως; Πλημμέλημα την έχουν ακόμα την οπλοκατοχή οι καστανάδες του ΠΑΣΟΚ... Δηλαδή μερικά μηνάκια με αναστολή. Μάλιστα ούτε προφυλάκιση ούτε τίποτα. Ορίζεται δικάσιμος και ελεύθερο το παιντί... Και άμα το δείτε το παιντί στην δικάσιμο για να δικαστεί, σφυρίξτε μου κλέφτικα.... Και φυσικά αυτό το γνωρίζουν τα παιντιά, γι αυτό οι τρομοκράτες και όλοι οι σοβαροί κακοποιοί και ληστές, απανταχού στον πλανήτη, προτιμούν την χώρα μας για να κάνουν εύκολα και αποτελεσματικά τις δουλειές τους. Χέστηκαν και αν τους πιάσουν με ένα καλάσνικοφ στον ώμο…. Φανταστείτε να σε πιάσουν με καλάσνικοφ σε δρόμο της Ρώμης, του Λονδίνου, του Βερολίνου, του Παρισιού ή της Νέας Υόρκης τι θα πάθεις βέβαια…..

Δεν τους ενδιαφέρει τους πασόκους και τους λοιπούς πολιτικάντηδες των άλλων κομμάτων που έχουμε κάθε μέρα 16 ένοπλες ληστείες ακόμα και με πολεμικά όπλα, χιλιάδες κλοπές, διαρρήξεις και επιθέσεις στους δρόμους και παντού, δεν τους ενδιαφέρει που έχουμε μία ανθρωποκτονία κάθε δύο μέρες, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα... κανείς πολιτικάντης από κανένα κόμμα μάλιστα δεν ζητεί να γίνει η οπλοκατοχή από πλημμέλημα σε κακούργημα!!!! Ο δε Καστανάς συνεχίζει ακάθεκτος να ψήνει κάστανα.. Μάλιστα ήθελε να μετατρέψει και τη λαθροδιακίνηση λαθρομεταναστών από κακούργημα σε πλημμέλημα αλλά έφαγε τα μούτρα του και δεν το κατάφερε ευτυχώς... Πείτε μου λοιπόν. Είναι ή δεν είναι μαλάκας ο Καστανάς; Απλή ερώτηση είναι με δεδομένη και εύκολη απάντηση: Μα φυσικά και είναι μαλάκας. 
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/02/blog-post_3524.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters