Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η τουρκική ανθυποβρυχιακή προστασία

Η Aselsan μια από τις πιο προηγμένες τουρκικές αμυντικές βιομηχανίες, ανέπτυξε έναντι των υποθαλάσσιων απειλών των πλοίων το ¨Σύστημα σύγχυσης και εξαπάτησης τορπιλών¨. Το επονομαζόμενο σύστημα Χιζίρ, σχεδιάζεται να τοποθετηθεί στην κορβέτα Χάλκη. Η Aσελσάν που εργάζεται επί μακρόν στον τομέα των ακουστικών υποθαλάσσιων συστημάτων για τις ανάγκες του πολεμικού ναυτικού, πέτυχε κάτι σημαντικό στον τομέα της αμυντικής τεχνολογίας. Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το ¨Σχέδιο αντίμετρων έναντι τορπιλών¨ που άρχισε το 2006 με στόχο την υπεράσπιση των πλοίων επιφανείας έναντι των τορπιλών.

Στο ανεπτυγμένο εξολοκλήρου με εγχώριες δυνατότητες σύστημα αυτό, που θα προστατεύει τα πλοία σε καιρό πολέμου από την μεγαλύτερη απειλή που είναι οι τορπίλες, δόθηκε το όνομα Χιζίρ. Χάρη στο σύστημα Χαζίρ, τα πλοία θα εντοπίζουν από πριν μια τορπίλη που θα μπορούσε να κατευθυνθεί πάνω τους. Το σύστημα όταν εντοπίζει μια απειλή θα καθορίζει ανάλογα με την κατάσταση την κατάλληλη άμυνα. Για παράδειγμα το σύστημα μπορεί να τοποθετεί ψεύτικους στόχους έξω από το πλοίο. Οι ψεύτικοι στόχοι εκτοξεύονται από τα πλοία χάρη σε ένα σύστημα με πεπιεσμένο αέρα. Κάτω από το νερό μπορεί να παράγει ένα ακουστικό θόρυβο, ώστε να ξεγελαστεί η τορπίλη...

συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters