Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Θέλουμε να ξέρουμε τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν/θα ψηφίσουν την ποινικοποίηση των διοδίων

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
http://www.pamet.gr/, pametopo@gmail.com 
Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Έκτακτο)
Το ΠΑΜ ζήτησε από τα πρακτικά της Βουλής, όλα τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν/θα ψηφίσουν την τροπολογία Ρέππα για την ποινικοποίηση της άρνησης πληρωμής των διοδίων. Θα δημοσιεύσουμε όλα τα ονόματα των κυρίων αυτών, οι οποίοι περνούν από τα διόδια με τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα και δεν πληρώνουν ούτε δεκάρα τσακιστή. Θέλουμε να ξέρουμε και θα μάθουμε.

http://greeknation.blogspot.com/2011/02/blog-post_6453.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters