Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

10μηνη καθυστερηση στα Τεμπη.Και όμως κανενα προστιμο στον κατασκευαστη! Και θα του πληρωνουμε και διοδια.

10μηνη καθυστερηση στα Τεμπη.Και όμως κανενα προστιμο στον κατασκευαστη! Και θα του πληρωνουμε και διοδια.
Επίσης δικαστηρια κ 3μηνη φυλακιση σε οποιον δεν πληρωνει διοδια, αλλα οχι σε αυτον που δεν μπορει να φτιαξει τους δρομους,παιρνει παρατασεις,καθυστερει αδικαιολογητα αλλα παιρνει Δις απο το....
ελληνικο κρατος.
Άντε γ.... ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Με δέκα μήνες καθυστέρηση τα Τέμπη
Θα είναι έτοιμα το 2013
Το 2013, με δέκα μήνες καθυστέρηση, πρόκειται να δοθούν στην κυκλοφορία οι σήραγγες των Τεμπών. Αιτία, η καθυστέρηση στην απαλλοτρίωση δύο τμημάτων κοντά στην τρίτη από τις σήραγγες. Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η κοινοπραξία που διαχειρίζεται το τμήμα Μαλιακός - Κλειδί, κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες στο υπουργείο Υποδομών τις προτάσεις της για την αναθεώρηση της σύμβασης παραχώρησης του άξονα, περιλαμβάνοντας και τις μεταβολές στο χρονοδιάγραμμα του έργου. Την ίδια στιγμή, τόσο η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, όσο και η εταιρεία Νέα Οδός (που κατασκευάζει την Ιονία Οδό και διαχειρίζεται το τμήμα Μεταμόρφωση - Σκάρφεια της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας) ξεκίνησαν τη συγκέντρωση των στοιχείων των οδηγών που αρνήθηκαν να καταβάλουν διόδια, με σκοπό την αποστολή εντολών πληρωμής.

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters