Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ…

Αχαΐα: Πατέρας πέντε παιδιών ο νεκρός ληστής των 200 ευρώ…Δείτε το βίντεο

Ο 46χρονος έπασχε από πάρκινσον, είχε υποστεί εγκεφαλικό ενώ έπαιρνε φάρμακα. Το ένα του παιδί μάλιστα είναι αστυνομικός. Έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού χθες το μεσημέρι
Πατέρας πέντε παιδιών εκ των οποίων ο ένας αστυνομικός και ο άλλος υπηρετών στο πολεμικό Ναυτικό ο 46χρονος που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού χθες το μεσημέρι στην Κ. Αχαϊα μετά από ληστεία που έκανε… για 200 ευρώ.
Εμ τι νομίζατε; Ότι θα ήταν κανένας κοσοβάρος παρακρατικός με άδεια από τις φυλακές που έχει τις χειροβομβίδες σαν κουφέτα; ή κανένας από αυτούς που ρίχνουν 200 σφαίρες με Καλάσνικωφ και μετά εξαφανίζονται;
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Dete.gr, έχει και μία κόρη που δίνει εξετάσεις για την Αστυνομία και δύο γιους που ασχολούνται με οικοδομές.
Σύμφωνα με τον αδελφό του, Θανάση Λαμπρόπουλο ήταν άρρωστος, είχε πάρκινσον είχε υποστεί εγκεφαλικό, ενώ έπαιρνε και φάρμακα. Μάλιστα όπως λέει ο αδελφός του ήταν αυτόπτης μάρτυρας του πυροβολισμού και ο άτυχος άνδρας… δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς.
Αντίθετη άποψη όμως έχει η αστυνομία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της.
“Ξεψύχησε στα χέρια μου” είπε χθες ο Θανάσης Λαμπρόπουλος. “Εγώ τους ειδοποίησα, εγώ τους είπα ότι είναι αδελφός μου. Τους έδωσα τα στοιχεία του, ήξεραν που έμενε, γιατί τον πυροβόλησαν”; αναρωτήθηκε.

 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αστυνομικοί που τον πυροβόλησαν υπηρετούν στην Άμεση Δράση Πατρών και εκλήθησαν να μεταβούν με το περιπολικό στο σημείο.
Η κηδεία του άτυχου 46χρονου θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters