Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτη Παραδοχή: «Διαθέτουμε Μακεδονικο-Ελληνικά Ευρήματα»!

Skopje_2014
Του Vladislav Perunović, ανταποκριτή του Hellasforce από τα Σκόπια, ΠΓΔ

Και η διευθύντρια του, Vesela Čestoeva αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Έχουμε Μακεδονικο-Ελληνικά Αντικείμενα»
Η διευθύντρια του λεγόμενου «Αρχαιολογικού Μουσείου της Μακεδονίας» («Arheološki Muzej na Makedonija»), που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων, φαίνεται εδώ, σε αυτό το σύντομο βίντεο, σε συνέντευξη για την Παγκόσμια Ημέρα της Αρχαιολογίας, να αναγνωρίζει μια αλήθεια: Μία από τις αρχαιολογικές εποχές της νοτιότερης ΠΓΔΜ είναι «μακεδονική-ελληνιστική».
Η Vesela Čestoeva έδωσε αυτή τη συνέντευξη για την περιβόητη φιλοκυβερνητική τηλεόραση. Το ερώτημα Είναι: Πρόκειται για μια λεκτική ολίσθηση ή άρνηση να ακολουθήσει τις επίσημες πολιτικές της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με την οποία το Μακεδονικό και οι Μακεδόνες της αρχαιότητας δεν έχουν καμιά σχέση με τον Ελληνισμό;
 
 Από την έναρξη της αυταρχικής κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, το 2006, ο ηγέτης του, ο Πρωθυπουργός Νικόλα Γκρουέφσκι πραγματοποίησε μια πολύ ισχυρή και πανταχού πολιτική της «αρχαίας Μακεδονικής συνέχειας». Το μουσείο είναι μέρος του διεθνώς γελοιοποιημένου σχεδίοτ «Σκόπια 2014″, το οποίο μέχρι τώρα έχει κοστίσει στη φτωχή βαλκανική δημοκρατία 500.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι θρύλοι, που συνδέονται με τα ευρήματα της πΓΔΜ στη δυτική πτέρυγα του μουσείου αυτού, φέρουν την περιγραφή των αντικειμένων ως «ελληνιστικοί».
Archaeology_Museum_Skopje_18_X_2015

Ευρωλιγούρηδες Πολιτικάντηδες, Εσείς που «Κόπτεστε» για τη Μακεδονία… Αφιερωμένο…

ΠΓΔΜ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO – ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!!!
 

hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters