Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ερπετοειδείς κλώνοι με ανθρώπινη εμφάνιση - Χαρακτηριστικά, Εικόνες-Βίντεο


Οι ερπετοειδείς κλώνοι με ανθρώπινη εμφάνιση έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: Οι κόρες των ματιών τους σε στιγμές έντασης ή οργής γίνονται κάθετες όπως και των ερπετών, επειδή τα ερπετά σέρνονται στο έδαφος και μόνον έτσι αντιλαμβάνονται σωστά τη διάσταση του ύψους.

Οι φασματικές εκπομπές του εγκεφάλου τους είναι ίδιες με αυτές των όφεων και η συμπεριφορά τους είναι ίδια με τη συμπεριφορά της κοινωνίας των εντόμων: Σκέφτονται και κάνουν τις ίδιες κινήσεις ταυτόχρονα όλοι μαζί. (παρατηρείστε τις κοινωνίες των Αγγλοσαξώνων στις ουρές, στα καταστήματα, στη κοινωνική συμπεριφορά)

- Μην λοιδωρείτε τους Έλληνες λοιπόν που ο καθένας λέει και κάνει του κεφαλιού του. Σημαίνει πως έχουν ελεύθερο γονιδίωμα!







(Σχόλιο ΕΠ: Δείτε το σε 720 ανάλυση και με καλή φωτεινότητα στην οθόνη για πιο ξεκάθαρη παρακολούθηση, όσοι γνωρίζουν μπορούν να κάνουν και μεγέθυνση!)

 
 
Πηγή: Nicos Kastanias ,  ellaniapili
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/erpetoeideis-klonoi-me-anthropini-emfanisi.html#sthash.KrOTQGb3.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters