Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τα πραγματικά ονόματα των πολιτικών που μας κυβερνούν και όλοι έχουν μια μη Ελληνική ρίζα !

evraioi_pou_kyvernoun_thn_ellada 
Αυτοί μας κυβερνούν όλοι με Ιουδαϊκές ρίζες τους οποίους προωθούν στην εξουσία τα σιωνιστικά κέντρα μέσω των ΜΜΕ που πληρώνονται αδρά και εν συνεχεία όλα τα χρεώνουν στο δημόσιο χρέος, με άλλα λόγια με τα δικά μας χρήματα προωθούν τους δικούς τους ανθρώπους από πάνω βγάζουν και απίστευτα κέρδη και εμείς δουλεύουμε σαν δούλοι για αυτούς !

Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.

Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.

Καρα- αμαν- αλής: τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών.
Στεφανόπουλος: αλβανοεβραϊκής καταγωγής κατ’ ιδίας δήλωσης, όπως επίσης δημοσίως και ξεδιάντροπα φόρεσε τον εβραϊκό κιπά.

Παπούλιας: επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Όπως και το προδοτικό δια την ελληνική εθνική κυριαρχία «μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ».

Μπενάκη: εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.
 
Βαρβιτσιώτης: κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.

Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ. Μόνος του το είπεσε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση… Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε.

Έβερτ: εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.

Μητσοτάκης: ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ.


 
Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.

Αβραάμ Λεσπέρογλου: ελληνοεβραίος ηγέτης των αναρχικών.

Κοής: (αρχηγός πυροσβεστικής κατά την διάρκεια της τρομοκρατικής εμπρηστικής επίθεσης εναντίον της χώρας μας από τους UCKάδες του Ντανίλο): το όνομα τα λέει όλα, Κοής ή Κοέν ελληνοεβραίος. Κατεπρόδωσε την Ελλάδα το 2007 και την άφησε να καεί.

Τέρενς Κουίκ: εβραιογενής, τουρκόφιλος, βραβείο Ιπεχτζή.

Χαανα Διαμαντοπούλου: εβραία στο Ισραήλ το όνομα της είναι αναρτημένο ως Ισραηλινή ομογενής.

Βενιζέλος: Τουργκούτσογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.

Χρυσοχοϊδης: Κοέμ Κοεμτζόγλου.

Ραγκούσης: Σαραγκούσης.

Παπαδήμος: ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.

Γιάννης Στουρνάρας: ελληνοεβραίος Μπαιν Σαβί.

Αντώνιος Σαμαράς: Εβραίος της οικογένειας ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ

Φώτης Κουβέλης: Εβραίος, έχει πάνω από 80 ακίνητα και τα έχει γραμμένα στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο για να μην πληρώνει φόρους.

Αλέξης Τσίπρας: Ο σημερινός πρωθυπουργός είναι Εβραϊκής καταγωγής οικογένειας εβραίων Αμποτ, μετά την εκλογή του Τσίπρα η τούρκικη εφημερίδα Hurriyet έκανε ρεπορτάζ πως η οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα, από έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ της δυτικής Τουρκίας.
“είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι” σημειώνει η Hürriet, η οικογένεια του Τσίπρα μέχρι τώρα δεν το διέψευσε.
 
 
 
Οι ΕΒΡΑΙΟΙ είναι πλειοψηφία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters