Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Γιάννης Καλογερόπουλος 
Αυτόχθων Ελλην
Η δομή ενός κράτους αποτελείται :
1 ) από τον γεωγραφικό χώρο που καταλαμβάνει, ο οποίος μπορεί να έχει ενοικιαστεί ή καταληφθεί λόγω αγνοίας των πολιτών.
2 )τους ιδιοκτήτες.
3 ) τους διαχειριστές - εξουσιαστές και
4 ) τους πολίτες οι οποίοι απαρτίζουν αυτό το κράτος.


Όταν οι διαχειριστές αποκτούν καταχρηστικά και παράνομα την κυβέρνηση της χώρας, νομοθετούν κατά το δοκούν και οι πολίτες αυτού του κράτους, είναι αναγκασμένοι να υπακούν στους νόμους του, είτε συμφωνούν είτε όχι.

Τότε οι πολίτες, αδύναμοι και μόνοι, μετατρέπονται σε υπήκοοι, ιδιωτικών κρατών και ξένων συμφερόντων, ( βλέπε υπήκοος στην’’ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕ’’ ) ενώ σαν ελεύθεροι, ενωμένοι, κυρίαρχοι πολίτες θα έπρεπε να παράγουν την ουσία και να δίνουν εντολές στα εκτελεστικά όργανα που είναι ‘’οι έξω της ουσίας’’ δηλαδή αυτοί που ορίστηκαν ως διαχειριστές – εξουσιαστές για να εκτελούν τις εντολές του Λαού.

Όλο αυτό το σύνολο των συμβαλλομένων, έχει θέση πάνω σε μια ιδιοκτησία που ανήκει στους αυτόχθονες κυρίαρχους Ιθαγενείς κατοίκους, δηλαδή στους νόμιμους ιδιοκτήτες, οι οποίοι υπήρχαν πάντα σε αυτό τον χώρο και εκ του φυσικού νόμου, έχουν κυριαρχικά και κληρονομικά δικαιώματα και υποχρεώσεις, τα οποία μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά .

Ο επικαλούμενος φυσικός νόμος υφίσταται νομικά και συνταγματικά, είναι αποδεκτός και σεβαστός παγκοσμίως και έχει θεσπιστεί στο καταστατικό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), και αφορά την κυριαρχία του Έθνους.

Το Έθνος απαρτίζεται από ισότιμα μέλη και όχι υπηκόους, αφορά όλους τους πολίτες, μακριά από κόμματα, δόγματα, χρώματα και διακρίνεται για το ισχυρό του όπλο, που ονομάζεται ‘’ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ’’, μέσω της οποίας όλες οι αποφάσεις πηγάζουν από την βάση που είναι ο κυρίαρχος ‘’ΕΝΩΜΕΝΟΣ’’ λαός.

Το Έθνος επειδή είναι ιδιοκτήτης, έχει το νόμιμο δικαίωμα να δομήσει, Κράτος, Εθνικούς φορείς, Θεσμούς και νόμους, να διατηρεί τα ήθη και έθιμά του, τον δικό του πολιτισμό, τη δική του γλώσσα,’’ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ’’ ακόμη και όταν υπάρχει μέσα σε κράτος και αποτελεί μειονότητα.
Παρ’ ότι οι Έλληνες, σήμερα, μέσα στην ιδιόκτητη χώρα μας , στο ‘’ΔΗΘΕΝ’’ δικό μας κράτος, την Ελλάδα, ενώ αποτελούμε πληθυσμιακά, την συντριπτική πλειονότητα, όσο αφορά την Ελληνική καταγωγή μας , ‘’ΔΥΣΤΗΧΩΣ’’ είμαστε ένα αποσυντονισμένο Έθνος που επέτρεψε εδώ και πολλά χρόνια, να το διοικούν κατά πλειονότητα αλλογενείς, οι οποίοι με τις πράξεις τους, έχουν αποδείξει την εχθρική τους στάση.

Η αρνητική σκέψη, το χαμήλωμα της κεφαλής και το υπνωτισμένο μυαλό των Ελλήνων σταμάτησε εντελώς και δια παντός, με την ίδρυση του ‘’ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘’ , αποκτώντας νομική οντότητα, μέσα από την δημιουργία της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, που γεννήθηκε για να ενώσει όλους τους Έλληνες ’’ ΟΜΟΝΟΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΕΝΑΝ ΝΟΥ’’ με στόχο να πάρει στα χέρια του, την κυριαρχία της πατρίδας μας, διεκδικώντας νόμιμα τα δίκαιά του.
Η Ελλάδα, αφού ανήκει στους Έλληνες, θα κυβερνηθεί μόνο από Έλληνες, βασιζόμενη πάνω σε Ελλάνιες Αξίες και Αρχές θεσπίζοντας πολιτειακούς νόμους, εγκαθιδρύοντας την πραγματική και μοναδική Δημοκρατία, μέσα στην ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’. Πρέπει κυριολεκτικά να εμπεδώσουμε την πολύτιμη σημασία της Ένωσης των Ελλήνων, διότι μέσα από την ένωση θα γεννηθεί η δύναμη που θα μας οδηγήσει στην ‘’ξεχασμένη’’, και πολυπόθητη ευημερία..

Επιμέλεια κειμένου ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αλ. Χωνού 26 τηλ. 2332301123 6945253595 6940828588



https://www.facebook.com/groups/508334219269576/permalink/613735412062789/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters