Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΟΥ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ, Ο «ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ»!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΕΛΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ? ΠΩ ΠΩ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ..OH MON DIEU!!
Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΛΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΣ»;
Ο...διάδοχος...;
Πίσω από την είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, ξεχωρίζουν ήδη κάποια ονόματα διαδόχων του. Σύμφωνα με όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικρατέστερος θεωρείται ο Γκανέζος Καρδινάλιος Πήτερ Τάρκσον, που πλασάρεται ήδη από τους "προοδευτικούς" κύκλους ως η...ενδεδειγμένη επιλογή επειδή είναι μαύρος!!! Αν αυτό δεν είναι η αποθέωση του ρατσισμού, τι είναι;
Ποιο είναι το αξιοπερίεργο; Πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τάρκσον, θα έχει επαληθευτεί η προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ο οποίος έγραφε ότι ο νέος και τελευταίος Πάπας "Θα ονομάζεται Πέτρος ο Ρωμαίος και "μέσα από πολλές θλίψεις θα καθοδηγεί το ποίμνιό του. Και όταν όλα αυτά θα τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει το λαό του»!!!
Το πρωτότυπο κείμενο στα Λατινικά:
In psecutione extrema S.R.E. sedebit Petrus Romanus, qui pascet oues in multis tribulationibus : quibus transactis ciuitas septicollis diruetur, & Iudex tremêdus iudicabit populum suum. Finis.
Θα αναμένουμε τις εξελίξεις. Ίσως κάποιοι...βιάζονται να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους, αφού η παραίτηση αυτή για λόγους υγείας είναι περίεργη, δεδομένου ότι όλοι οι Πάπες δεν παραιτούνταν, ακόμα κι όταν έφταναν σε βαθιά γεράματα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι μέχρι τώρα προβλέψεις του Αγίου Μαλαχία, έχουν επαληθευτεί κατά γράμμα!!!


http://www.katohika.gr/2013/02/kardinalios-petros-o-neos-papas.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters