Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΟΥ Ο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ, Ο «ΜΑΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ»!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΕΛΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ? ΠΩ ΠΩ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ..OH MON DIEU!!
Ο ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΛΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΕΤΡΟΣ»;
Ο...διάδοχος...;
Πίσω από την είδηση της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, ξεχωρίζουν ήδη κάποια ονόματα διαδόχων του. Σύμφωνα με όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικρατέστερος θεωρείται ο Γκανέζος Καρδινάλιος Πήτερ Τάρκσον, που πλασάρεται ήδη από τους "προοδευτικούς" κύκλους ως η...ενδεδειγμένη επιλογή επειδή είναι μαύρος!!! Αν αυτό δεν είναι η αποθέωση του ρατσισμού, τι είναι;
Ποιο είναι το αξιοπερίεργο; Πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τάρκσον, θα έχει επαληθευτεί η προφητεία του Αγίου Μαλαχία, ο οποίος έγραφε ότι ο νέος και τελευταίος Πάπας "Θα ονομάζεται Πέτρος ο Ρωμαίος και "μέσα από πολλές θλίψεις θα καθοδηγεί το ποίμνιό του. Και όταν όλα αυτά θα τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει το λαό του»!!!
Το πρωτότυπο κείμενο στα Λατινικά:
In psecutione extrema S.R.E. sedebit Petrus Romanus, qui pascet oues in multis tribulationibus : quibus transactis ciuitas septicollis diruetur, & Iudex tremêdus iudicabit populum suum. Finis.
Θα αναμένουμε τις εξελίξεις. Ίσως κάποιοι...βιάζονται να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους, αφού η παραίτηση αυτή για λόγους υγείας είναι περίεργη, δεδομένου ότι όλοι οι Πάπες δεν παραιτούνταν, ακόμα κι όταν έφταναν σε βαθιά γεράματα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι μέχρι τώρα προβλέψεις του Αγίου Μαλαχία, έχουν επαληθευτεί κατά γράμμα!!!


http://www.katohika.gr/2013/02/kardinalios-petros-o-neos-papas.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters