Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

"ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ"! Μύδροι κατά Γ.Μπουτάρη από τους εθνικιστές δικηγόρους

ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ" όχι είναι εβραίος επιτελούς βγάλτε τις παρωπίδες!!! και δείτε την πραγματικότητα όπως έχει χωρίς δόγματα σκοπιμότητες η ιδιοτέλειες.
Επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε η νεοσύστατη «Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων», καθώς χαρακτηρίζει τον δήμαρχο "τουρκολάγνο".
H ιδρυτική διακήρυξη της «Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων» αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Ο ανιστόρητος και τουρκολάγνος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης, με επανειλημμένες πανάθλιες δηλώσεις, περί κατάληψης και όχι απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον Ελληνικό Στρατό, περί οδού Κεμάλ Ατατούρκ, περί των παρελάσεων κλπ, προκάλεσε επανειλημμένα το Εθνικό φρόνημα σε μία τόσο ευαίσθητη και τόσο ταλαιπωρημένη πόλη όπως η Θεσσαλονίκη μας, που με θυσίες χιλιάδων Ελλήνων, αξιωματικών, στρατιωτών και απλών πολιτών, που έδωσαν περήφανα το αίμα τους για την πατρίδα, (ακολουθώντας τα οράματα της φυλής τους, χωρίς φυσικά να απαιτήσουν ποτέ οποιοδήποτε αντάλλαγμα), απελευθερώθηκε μετά από πεντακόσια χρόνια τουρκικής δουλείας.
Φυσικά αυτός ο δήμαρχος ποτέ δεν τιμωρήθηκε για τις απαράδεκτες δηλώσεις του, ποτέ δεν κλήθηκε από κανέναν εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις (π.χ. για το αδίκημα περιυβρίσεως μνήμης νεκρού), πλην όμως κάποια στιγμή θα λογοδοτήσει τόσο ενώπιον του λαού της Θεσσαλονίκης, όσο και ενώπιον της Δικαιοσύνης κατόπιν δικών μας νομίμων ενεργειών οι οποίες ήδη έχουν λάβει χώρα».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Read more: http://ofis66.blogspot.com/2013
 
http://ektos-alektor.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1371.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters