Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

END.ΑΥΡΙΟ 11/2/2013 ΤΟ ΠΡΩΪ 11.00 ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ END ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΟΝ ΣΚΑΊ ΠΙΕΡΙΑΣ     http://www.skai926.gr/ 


ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΝ"
ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ.

 ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ TOY ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ END ΕΜΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΘΕΑΤΟΝ" ΤΟΥ ΣΚΑΊ ΠΙΕΡΙΑΣ http://www.skai926.gr/ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ARTFM RADIO http://www.artfmradio.com/ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ PAREARADIO www.parearadio.gr ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ 11/2/2013 ΣΤΙΣ 11πμ.http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/2013-end-ayrio-11-2-2013-to-prw-11-00-ston-ska-pierias-o-lamprak.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters