Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ "ΑΡΣΕΝΙΚΟ" ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΧΕΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Μετά από χρόνια σκουπίσματος του θέματος κάτω από το χαλί και ελπίδας ότι δεν θα το παρατηρούσε κανένας, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA ) έχει τελικά παραδεχτεί ότι το κρέας κοτόπουλου που πωλείται στις ΗΠΑ περιέχει αρσενικό, μια καρκινογόνος τοξική χημική ουσία που είναι θανατηφόρα σε υψηλές δόσεις. Αλλά η πραγματική ιστορία είναι αυτό που προέρχεται από το αρσενικό, έχει προστεθεί επίτηδες στο κοτόπουλο!
Ακόμη χειρότερα, η FDA λέει ότι δική της έρευνα δείχνει ότι το αρσενικό που προστίθεται στην τροφή του κοτόπουλου καταλήγει στο κρέας του κοτόπουλου όπου καταναλώνεται από τους ανθρώπους. Έτσι τα τελευταία εξήντα έτη, οι αμερικανικοί καταναλωτές που τρώνε το συμβατικό κοτόπουλο έχουν καταπιεί το αρσενικό, μια γνωστή καρκινογόνος χημική ουσία.
Μέχρι αυτή τη νέα μελέτη, τόσο η βιομηχανία των πουλερικών όσο και η FDA αρνούταν ότι το αρσενικό τροφοδοτείται απο την τροφή του κοτόπουλου επάνω στο κρέας τους. Ολοι έχουν πιστέψει εδώ και εξήντα χρόνια ότι «το αρσενικό αποβάλλεται στα κόπρανα του κοτόπουλου." Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση για την εν λόγω θεωρία ... είναι ακριβώς αυτό που η βιομηχανία πουλερικών ήθελαν να πιστεύουμε. Τώρα, όμως, τα στοιχεία είναι τόσο αναμφισβήτητα, που η εταιρεία των προϊόντων ζωοτροφών κοτόπουλου γνωστή ως Roxarsone αποφάσισε να τραβήξει το προϊόν από τα ράφια. Και ποιο είναι το όνομα αυτού του κατασκευαστή που έχει βάλει το αρσενικό στην τροφή του κοτόπουλου για όλα αυτά τα χρόνια; Η Pfizer, φυσικά - η ίδια εταιρεία που παρασκευάζει εμβόλια που περιέχουν πρόσθετα χημικά που εγχέονται στα παιδιά. Η επιχείρηση που κατασκευάζει την τροφή κοτόπουλου Roxarsone είναι μια θυγατρική της Pfizer,αποκαλούμενη Alpharma LLC.
Παρά το γεγονός ότι η Alpharma συμφώνησε να τραβήξει αυτή την τοξική χημική ουσία ζωοτροφών από τα ράφια στις ΗΠΑ, λέει ότι δεν θα το αφαιρέσει απαραιτήτως από ταπροϊόντα τροφών σε άλλες χώρες εκτός αν αναγκαστεί από τις ρυθμιστικές αρχές για να το πράξει. Όπως αναφέρθηκε από το AP:" Ο Scott Brown του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης κτηνιατρικού φαρμάκου της υγείας των ζώων της Pfizer, είπε ότι η επιχείρηση πωλεί επίσης το συστατικό σε περίπου μια ντουζίνα άλλες χώρες. Είπε ότι η Pfizer είναι το άνοιγμα προς τις ρυθμιστικές αρχές στις χώρες αυτές και θα αποφασίσει αν θα το πουλήσει σε ατομική βάση . "
 
 
http://www.katohika.gr/2013/02/karkinogono-ximiki-ousia-arseniko-sto-kreas-kai-emvolia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters