Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ΔΕΗ εκδικείται δυο ΗΡΩΙΚΕΣ γυναίκες.Γράφει η Πόπη Σουφλή

"Πόπη, ενημέρωσε τον κόσμο,ότι μας κόβουν το ρεύμα, ενώ έχουμε κάνει επίσημη καταγγελία στη ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας)"...


Στην άλλη άκρη του κινητού μου, η Τάνυα Γεριτσίδου, που αυτή τη στιγμή, βρίσκεται με την μητέρα της Όλγα Γεριτσίδου, στο Α.Τ., προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της ΔΕΗ να τους κόψουν το ρεύμα, τη στιγμή που έχουν κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αρνούμενες να πληρώσουν το παράνομο χαράτσι.

Δεν αμφέβαλα ποτέ, πως οι δυο ηρωικές γυναίκες που τόλμησαν να προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο κατά των εγκλημάτων του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, οπου οδήγησαν τη χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, θα γίνονταν στόχος κάθε μορφής της εξουσίας..

Το χαράτσι της ΔΕΗ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να εισπράττεται από τη ΔΕΗ!
Απεφάνθη περί τούτου και το ΣτΕ.
Έχουν κάθε δικαίωμα λοιπόν, οι Έλληνες, να μην καταβάλλουν το χαράτσι στη ΔΕΗ και αυτή, είναι υποχρεωμένη να μην κόβει το ρεύμα για τον λόγο αυτό.
Αυτό έπραξαν και η Τάνυα και Όλγα Γεριτσίδου, ακολουθώντας την νόμιμη διαδικασία.
Η Διοίκηση της ΔΕΗ όμως, άλλα...
αποφάσισε... και αποφάσισε να δράσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ, κόβωντας το ρεύμα στις δυο γυναίκες.
Σε μια χουντική κυβέρνηση όμως, που οι... διοικήσεις των ΔΕΚΟ της είναι το ίδιο χούντα κι αυτές, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ και είναι βέβαιο πως θα ζήσουμε μαύρες εφιαλτικές μέρες, ώσπου να επέλθει η εξέγερση του Ελληνικού λαού.
Και τότε, στις γκιλοτίνες που θα στηθούν, δεν θάναι μόνο οι πολιτικοί δωσίλογοι...
Θα είναι και οι υπηρέτες τους!

Νεώτερα, μόλις ενημερωθούμε για τις τελευταίες εξελίξεις.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1344.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters