Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Συγκινητική η προσφορά των Κυπρίων: Για την Ελλάδα ρε, χρωστώ το

Συγκινητική είναι η προσφορά αγάπης των Κυπρίων, που με κάθε τρόπο προσπαθούν να βοηθήσουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος δοκιμάζεται από την κρίση.
Της ανταποκρίτριας μας στην Κύπρο: Σταυριανής Κωνσταντίνου

Οι Κύπριοι το αισθάνονται ως χρέος τιμής να ανταποδώσουν στην Ελλάδα, που πάντα βρισκόταν στο .....
πλευρό της Κύπρου κατά τις μαρτυρικές εποχές, τις οποίες διερχόταν η Μεγαλόνησος.

Η βοήθεια προς την Ελλάδα είναι θέμα συζητήσεων παντού ενώ χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Αλήθεια»: «Για την Ελλάδα ρε, χρωστώ το».

Κανείς δεν ξεχνά το 1974, και το πως ο ελληνικός λαός στήριξε τον πληγωμένο κυπριακό λαό, ούτε και μετά... τα δωρεάν πανεπιστήμια, τα δωρεάν βιβλία, τις δωρεάν συγκοινωνίες και τόσα άλλα. ΄Ήρθε λοιπόν η σειρά των Κυπρίων να ξοφλήσουν ένα χρέος ανθρωπιάς απ’ τα παλιά.

Στο κάλεσμα λοιπόν για έμπρακτη αλληλεγγύη και βοήθεια στο δοκιμαζόμενο λαό της Ελλάδας, η ανταπόκριση ήταν πρωτοφανής ξεπερνώντας κάθε προσδοκία...

Το κρατικό κανάλι είχε διοργανώσει την περασμένη Δευτέρα εκδηλώσεις σε όλες της πόλεις για τη συλλογή τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών... Οι εικόνες ήταν απίστευτες...

Εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να προσφέρουν, από το περίσσευμα τους ή το υστέρημα τους δεν έχει σημασία...

«Εμείς έχουμε τη σύνταξη μας, τι να την κάνουμε γέροι άνθρωποι! Αυτά τα μωρά πρέπει να σκεφτούμε που δεν έχουν να φάνε...» έλεγε η κυρία Ελένη Γεωργιάδου με δάκρυα στα μάτια και κουβαλώντας τσάντες με τρόφιμα... Τέσσερα εμπορευματοκιβώτια γέμισαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες...
Οργανισμοί, κυβερνητικοί και μη, η εκκλησία και όχι μόνο διοργανώνουν εκδηλώσεις για να στηριχθεί ο ελληνικός λαός.

Μάλιστα την Τρίτη 21α Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί έρανος σε όλα τα σχολεία της ελεύθερης Κύπρου.

Ήδη εδώ και καιρό η Αρχιεπισκοπή Κύπρου αποστέλλει κάθε μήνα τρόφιμα στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ενδεικτικά μόνο τα Χριστούγεννα στάλθηκαν 800 κιλά γαλοπούλες, ενώ για το Πάσχα προγραμματίζεται η αποστολή 400 κιλών αρνί.

Και όπως είπε και ένας ηλικιωμένος: «To να χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο»...

http://www.briefingnews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_71.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters