Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι...

Το είπε και αυτό ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, όταν εκλήθη να αιτιολογήσει την άδικη απόφασή του, να διαγράψει ένα υγιές κομμάτι του κόμματος, επειδή αποφάσισε να λειτουργήσει με κοινοβουλευτικά κριτήρια και να ψηφίσει κατά συνείδηση!

Οι καρεκλοκένταυροι της Συγγρού, τον συμβούλευσαν ότι η διαγραφή των διαφωνούντων είναι.....
μονόδρομος και ο πρόεδρος για να αιτιολογήσει την πράξη του είπε το απαράμιλλο εκείνο… τι σόι πρωθυπουργός θα γίνω αν δεν τους διέγραφα;

Κατ' αρχήν, στάσου να γίνεις πρώτα πρωθυπουργός κι ύστερα σκέφτεσαι το πώς θα πρωθυπουργεύσεις, γιατί όπως πάει η κατάσταση, πολύ φοβούμαστε ότι οι εξελίξεις που έρχονται, θα προλάβουν την άνοδό σου στον πρωθυπουργικό θώκο...

Κι ύστερα η απάντηση στο ερώτημα είναι αυτονόητη...

Ό,τι σόι αρχηγός είσαι σήμερα, άλλο τόσο το ίδιο σόι πρωθυπουργός θα γίνεις αύριο...

Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει, λέγανε οι παλιοί...Κάτι παραπάνω ξέρανε...

http://www.kentrinews.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_1259.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters