Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ 21 ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ;

Έχει λάκκο η… φάβα; Πολύ κουβέντα γίνεται από προχθές για τους 21 βουλευτές της ΝΔ που διαγράφηκαν από τον Α. Σαμαρά, γιατί ψήφισαν «όχι» στο Μνημόνιο 2. Μέσα σ’ ένα όργιο φημών, για το πολιτικό τους μέλλον, άλλος λέει το μακρύ του κι άλλος το κοντό του. Θα επιχειρήσουμε μια ψύχραιμη προσέγγιση του φαινομένου:

1ον) Δεν είναι απαραίτητο και οι 21 να αποτελούν συμπαγή ομάδα, που έδρασε οργανωμένα. Ασφαλώς και μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά κίνητρα σε καθέναν που ψήφισε «όχι». Είναι πιθανόν κάποιοι να......
οδηγήθηκαν σ’ αυτή την επιλογή υπό την πίεση των ψηφοφόρων τους και για να μπορούν να κυκλοφορούν με λιγότερο… φόβο αποδοκιμασιών κ.τ.λ. εις βάρος τους, από τους υπολοίπους.

2ον) Σε κάθε περίπτωση… άργησαν! Αν ήταν αληθινοί (ή αληθοφανείς…) θα έπρεπε να διαχωρίσουν τη θέση τους από την ΝΔ από τη στιγμή που έγινε η συμφωνία του αρχηγού τους για την τριμερή συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛάΟΣ, που ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους σχηματίστηκε, ήταν η υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης (Μνημονίου 2).

3ον) Το γεγονός ότι αρκετοί από τους 21 ήταν μέχρι πρότινος «άνθρωποι του προέδρου» μας βάζει σε πολλές… πονηρές σκέψεις.

4ον) Ποιες είναι αυτές οι «πονηρές» σκέψεις; Μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη συγκυβέρνηση, η τότε σφόδρα «αντιμνημονιακή» ΝΔ είχε αρκετές πιθανότητες να βγει αυτοδύναμη στις εκλογές. Μέχρι προ ημερών, που έπαιζε το ρόλο της… συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης, κρυπτόμενη πίσω από τον Παπαδήμο και το ΠΑΣΟΚ, διατηρούσε πολλές ελπίδες να πλησιάσει την αυτοδυναμία και λιγοστές να την πιάσει κιόλας. Από προχθές, δεν έχει καμία ελπίδα, ούτε να την πιάσει κι ούτε καν να την πλησιάσει. Η πτώση των ποσοστών της θα είναι ραγδαία! Οπότε, σε κάθε περίπτωση, η ΝΔ που θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, θα πρέπει να αναζητήσει συμμάχους. Δεν είναι, λοιπόν, προτιμότερο κάποιοι εκ των 21 να φτιάξουν ένα άλλο –δήθεν «αντιμνημονιακό»- κόμμα, που θα εισπράξει τη φθορά της ΝΔ και μετά τις εκλογές θα κάνει συνεργασία με την ΝΔ;

Τις επόμενες ημέρες θα δούμε αν καλά κάνουμε και… πονηρευόμαστε!

xagr.net
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/21_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters