Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδήμος: Δεκτές οι πέντε από τις 6 παραιτήσεις. Κρατάει ΓΕΡΑ την καρέκλα του ο Βορίδης με ΑΠΑΙΤΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ!Θα πάρει Υφ. τον ΑΔΩΝΙ;

«Ιστορικής σημασίας η υπερψήφιση του προγράμματος»«Χωρίς τις προαπαιτούμενες ενέργειες δε μπορούν να υλοποιηθούν τα επόμενα βήματα για την έγκριση του προγράμματος» δήλωσε απευθυνόμενους προς τους υπουργούς ο Λουκάς Παπαδήμος, ανακοινώνοντας ότι Βενιζέλος και Κουτρουμάνης είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθούν το από πού θα περικοπούν τα 325 εκατ. ευρώ που λείπουν για να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση αλλά και για να ξεκινήσει το PSI.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας αλλά και δύσκολη για τους βουλευτές την υπερψήφιση του νέου οικονομικού προγράμματος και τόνισε ότι «πολλά βήματα πρέπει να γίνουν ακόμα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες».
Παράλληλα ο κ. Παπαδήμος ανακοίνωσε ότι αύριο θα υπάρξει διϋπουργική σύσκεψη για να εξεταστούν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας καθώς και τις οικονομικές συνέπειες, ενώ ενημέρωσε τους υπουργούς ότι έκανε δεκτές τις πέντε από τις έξι παραιτήσεις της περασμένης εβδομάδας, καθώς ο υπουργός Μεταφορών Μ. Βορίδης παραμένει μέλος της κυβέρνησης.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/6_14.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters