Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδήμος: Δεκτές οι πέντε από τις 6 παραιτήσεις. Κρατάει ΓΕΡΑ την καρέκλα του ο Βορίδης με ΑΠΑΙΤΗΣΗ του ΠΑΣΟΚ!Θα πάρει Υφ. τον ΑΔΩΝΙ;

«Ιστορικής σημασίας η υπερψήφιση του προγράμματος»«Χωρίς τις προαπαιτούμενες ενέργειες δε μπορούν να υλοποιηθούν τα επόμενα βήματα για την έγκριση του προγράμματος» δήλωσε απευθυνόμενους προς τους υπουργούς ο Λουκάς Παπαδήμος, ανακοινώνοντας ότι Βενιζέλος και Κουτρουμάνης είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθούν το από πού θα περικοπούν τα 325 εκατ. ευρώ που λείπουν για να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση αλλά και για να ξεκινήσει το PSI.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ιστορικής σημασίας αλλά και δύσκολη για τους βουλευτές την υπερψήφιση του νέου οικονομικού προγράμματος και τόνισε ότι «πολλά βήματα πρέπει να γίνουν ακόμα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες».
Παράλληλα ο κ. Παπαδήμος ανακοίνωσε ότι αύριο θα υπάρξει διϋπουργική σύσκεψη για να εξεταστούν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας καθώς και τις οικονομικές συνέπειες, ενώ ενημέρωσε τους υπουργούς ότι έκανε δεκτές τις πέντε από τις έξι παραιτήσεις της περασμένης εβδομάδας, καθώς ο υπουργός Μεταφορών Μ. Βορίδης παραμένει μέλος της κυβέρνησης.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/6_14.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters