Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

81% των χρημάτων του δανείου πάει στις τράπεζες

«Από κάθε ευρώ που δίνεται στην Ελλάδα, οι Ελληνικές Αρχές μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα 19 λεπτά. Τα υπόλοιπα πάνω για να σωθούν οι τράπεζες και οι ομολογιούχοι από τις συνέπειες των κακών επενδύσεων τους.»

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Άγγλο ευρωβουλευτή Ντάνιελ Χάναν και αποτυπώνει πλήρως τον σκοπό του μνημονίου και των μνημονιακών δυνάμεων εντός του....
ελλαδικού κυνοβουλίου. Είχαμε γράψει στο παρελθόν ότι το 70% των χρημάτων πηγαίνει σε αποπληρωμές των τόκων των διεθνών τοκογλύφων. Από ότι φαίνεται, όμως, σφάλαμε στο ποσοστό, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Άγλλου Ευρωβουλευτή αυτό το ποσοστό, τελικώς, ανέρχεται στο 81%. Αυτό σε συνδυασμό με το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που λέει ότι η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα μας δίνει να καταλάβουμε ότι ο μοναδικός σκοπός του Μνημονίου είναι η εξυπηρέτηση των τραπεζών και των μεγαλοεπενδυτών.

Κανένα συμφέρον, συνεπώς, δεν έχει ο Ελληνικός Λαός από τις αδιέξοδες πολιτικές του Μνημονίου που τον απομηζούν προκειμένου να θρέψουν τις τράπεζες. Το συμφέρον του Ελληνικού Λαού βρίσκεται στην ολική καταγγελία του μνημονίου και των ντόπιων συνεργατών του ΔΝΤ.

xagr.net
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/81_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters