Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Την ωρα που ολη η χωρα γονατιζει απο τα σκληρα μετρα, το ενδοξο πυροσβεστικό σωμα μολύνθηκε απο 4.000 πενταετείς πυροσβεστες για ψηφοθηρικούς λόγους, προσβάλλοντας... όλους τους Έλληνες με αδιαφανεις διαδικασιες! Οι 3.400 προερχονται απο τους πρωην εποχικους που διοριστηκανε επι ΠΑΣΟΚ το 2003 και που μολις ενα μικρο ποσοστο εχει τα αντικειμενικά κριτηρια των πραγματικων πυροσβεστων! Το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει απολυτήριο λυκειου, δηλαδή ειναι αμόρφωτοι, δεν περασανε αθλητικες δοκιμασιες κανένας, αμφιβάλλω εαν απο τους 3.400 υπαρχουνε ατομα που κανουνε 5 έλξεις, τρεχουνε 1.000 μετρα σε 4 λεπτα και ολες τις υπολοιπες δοκιμασιες που....
περνανε οι πραγματικοι πυροσβεστες! Οι περισσοτεροι ειναι ηλικιωμένοι ανθρωποι 49,50,51,52,53,54,55. Την ωρα που νεοι Έλληνες πολιτες μενουνε ανεργοι η πυροσβεστικη αφηνει την ζωη και την περιουσια του Έλληνα πολιτη σε ακατάλληλα γερασμενα χερια υποβαθμίζοντας την νοημοσυνη μας! Εκτός των αλλων δεν εχει ελεχθεί η υγειονομικη τους κατασταση οπως των πραγματικων πυροσβεστών, μαλλον δεν υπαρχει κρατος! Εσύ Έλληνα πολιτη θελεις εναν αγράμματο, εναν αγυμναστο, έναν που η κοιλια του φτανει στο πατωμα, έναν ηλικιωμενο πυροσβεστη; Οχι, δεν το νομιζω! Ο πυροσβεστης εκ φυσεως ειναι ορκισμενος να δωσει την ζωη του για τον συνανθρωπο, να ανεβει ενα βουνο και να καθισει 2 μερες νηστικος, και αλλα τοσα συμβαντα που ο απλος κοσμος δεν τα γνωριζει! Δηλαδή θα ητανε παρανομο να περνουσανε ολοι οι εποχικοι τις διαδικασιες των πραγματικων πυροσβεστων; Οοχχιι! Θα ηταν παρανομο να γινοτανε εισαγωγη σε πυροσβεστικες σχολες ατομων με τα κριτήρια που θετει το ελληνικο συνταγμα για τα σωματα ασφαλειας; Οοχχιι! Εσυ εποχικε που αγαπας την πυροσβεστικη επρεπε από μονος σου να απαιτησεις την πραγματικη εξεταση των πενταετων, αλλα ξεχασα το να μπαινεις στο δημοσιο σε σωμα ασφαλειας 53 χρονων και σωματικα ακαταλληλος οντας, δεν σε αφηνει να σκεφτεσαι λογικα, αφου τοσα χρονια ειχες κριθει ανικανος να γινεις μονιμος! Προσωπικα πιστευα σε ενα πυροσβεστικο σωμα αξιο, μακρια απο σκιες διαφθορας και πολιτικων παιχνιδιων, αλλα δυστυχως τι παει καλα σε αυτην την χωρα για να παει και το πυροσβεστικο σωμα! Η πυροσβεστικη, κυριοι πολιτικοι, χρειαζεται πραγματικους πυροσβεστες, οχι ερμαφροδιτους!

Sakis
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_147.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters