Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΖΕΙ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΤΕ???

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δε δίνει συνεντεύξεις. Πέρα από τις δηλώσεις, τις δημόσιες παρεμβάσεις και τις ομιλίες, τον κανόνα αυτό μέχρι σήμερα δεν είχε παραβιάσει ο Κάρολος Παπούλιας, όπως είχαν πράξει και όσοι πριν απ' αυτόν κατείχαν το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.
Οι ειδικές περιστάσεις και η μεγάλη οικονομική κρίση που απειλεί την Ελλάδα οδήγησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναθεωρήσει την στάση του.
Σήμερα το πρωί, ο κ. Παπούλιας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Formula Vlasti" που αποτελεί συμπαραγωγή του ρωσικού πρακτορείου Itar Tass με την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας.
Η συγκεκριμένη εκπομπή που στα ελληνικά μεταφράζεται ως "τρόπος εξουσίας" μεταδίδει συνεντεύξεις αρχηγών κρατών και ηγετών απ' όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε περισσότερους από 230 εκατομμύρια Ρώσους τηλεθεατές.
Από το γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παπούλιας μίλησε στο Ρώσο δημοσιογράφο Μιχαήλ Γκούσμαν για την οικονομική κρίση και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.
Κατά πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για τις ελληνορωσικές σχέσεις και το πώς βλέπει να εξελίσσονται. Ο κ. Παπούλιας επισήμανε ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα επιθυμεί την ενίσχυση των σχέσεων με τη Ρωσία...


Η συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην εκπομπή "Formula Vlasti" θα μεταδοθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

http://ellinikoforum.blogspot.com/2012/02/blog-post_1240.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters