Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΑL JAZEERA του Δημ. Αντωνίου

ΣΥΓΝΩΜΗΝ! ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΑL JAZEERA ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ! ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΕΣΑΣ (BLOG ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ (Αύριο Τρίτη, 22-02-2011, 4μμ, στην οδό Ακαδημίας 88, Αθήνα, Αίθουσα "ΟΡΦΕΑΣ")

Σας ζητω συγνώμην, αλλά μόλις με ειδοποίησαν από το Al Jazeera ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξή μου σε αυτό, λόγω των τραγικών γεγονότων στην Λιβύη, τα οποία έχουν προτεραιότηα κάλυψης και....
νοζίζω δικαίως. Εγώ όμως θα είμαι εκεί να σας μιλήσω και να δώσω σε εσάς συνέντευξη γιά όλα...τα προσωπικά μου, την πολιτική κατάσταση, τα μελλοντικά μας σχέδια...για όλα. Σας περιμένω. Με συγχωρείτε και πάλι.

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters