Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ποιά Αργεντινή;

Ο Γιώργος γράφει ιστορία! Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει πάλι 3-4 φορές. Αλλά τώρα ο ΓΑΠ «φύσηξε» που λένε τα σχολιαρόπαιδα! Η δική του πτώχευση δεν θα έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά! Ε ρε ντοκυμαντέρ που θα γυριστούν για τον ΓΑΠ και τα οικονομικά και/ή την εξωτερική του πολιτική! Θα γελάσει κόσμος... Κόβει και ράβει χωρίς αντίπαλο! Από τον Πρόεδρο της «Δημοκρατίας» ως τον καφετζή της Βουλής είναι όλοι (ξε)πουλημένοι! Αραχτοί και light! Ούτε στην «Δυναστεία» τόση χλιδή όση στη Βουλή! Οφείλουμε να του πούμε «bravo Yiorgos»(όπως τα «καρντάσια» πριν κάτι χρόνια). Βέβαια «είναι πολλά τα λεφτά» που θα εισπράξει για το σχέδιο ΔΝΤ. 2,5 δις. € για την φαμίλια του φτάνουν για να «πετάξει» 2.500+ χρόνια ιστορίας στα δόντια των τοκογλύφων! Και παλιά λέγαμε να μεταναστεύσουμε Ευρώπη ή ΗΠΑ για να δούμε άσπρη μέρα. Τώρα και εκεί τα ίδια! Μαύρη μαυρίλα σα την ηφαιστειακή τέφρα από την Ισλανδία. Αυτή εξεγέρθηκε και ξαπόστειλε τα λαμόγια της και εμείς-δεν ξέρω γιατί- εκτονωνόμαστε με κείμενα στα blogs και καμιά διαδήλωση… Κάπου κάπου στο εξωτερικό αποκαλύπτουν και κανέναν λαδιάρη αλλά τις πραγματικές μαφίες ποτέ! 

Υπάρχει άραγε διέξοδος;  
citypress-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters