Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εβραιοαμερικάνος κάτοικος του Highland Park, που έχει επιφορτιστεί με την αντιμετώπιση των Ταλιμπάν, τους πουλούσε όπλα!!!

Posted by ΜπαρμπαΝίκος

Οι Ομοσπονδιακοί αναζητούν πράκτορες, στη περιοχή του σπιτιού που συνελήφθη ο λαθρέμπορος στη Ρουμανία

20 Φλεβάρη 2011 —- Των δημοσιογράφων Sue Ter Maat και Erika Slife, για την Tribune
Ένας 52-χρονος πατέρας- κάτοικος του Highland Park, είναι ένας από τους δύο Αμερικανούς πολίτες που είχε επιφορτισθεί με τις εγκρίσεις πώλησης πυραύλων και άλλων όπλων, τα οποία κατέληγαν στους Ταλιμπάν, που τα χρησιμοποιούσαν εις βάρος των Αμερικανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιοποίησαν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στο Μανχάταν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Oded Orbach, γεννημένος στο Ισραήλ, ήταν μεταξύ των επτά ανδρών που συνελήφθησαν ως μέλη διεθνούς κυκλώματος, που λειτουργούσε στη διοίκηση επιβολής μέτρων στα φάρμακα. Όπως κατάθεσαν πληροφοριοδότες, αυτοί (οι συλληφθέντες) λειτουργούσαν ως εκπρόσωποι των Ταλιμπάν, και συνωμότησαν με τους άνδρες των (Ταλιμπάν), για να μεταφέρουν ναρκωτικά μέσω της Δυτικής Αφρικής -εκ των οποίων ένα μέρος προορίζεται για τις Ηνωμένες Πολιτείες- και για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που θα εισέπρατταν, για να αγοράσουν όπλα για την προστασία των Ταλιμπάν, στους οποίους ανήκουν τα εργαστήρια παραγωγής ηρωίνης στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο Orbach συνελήφθη στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία, στις 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την καταγγελία που περιγράφεται από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης. Την ίδια ημέρα, οι οπλισμένοι ομοσπονδιακοί πράκτορες, με ένταλμα έρευνας εισέβαλαν στο σπίτι του Highland Park, σύμφωνα με ένα γείτονα, του οποίου η μαρτυρία επιβεβαιώθηκε από τον δήμαρχο του Highland Park, Μάικλ Belsky.

Ο Orbach κατηγορείται πλέον, με τη κατηγορία της συνωμοσίας για τη παροχή υλικής υποστήριξης και πόρων προς τους τρομοκράτες, καθώς και για συνωμοσία, για την απόκτηση και τη μεταφορά αντιαεροπορικών πυραύλων. Αυτός αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης εάν καταδικαστεί.
Κρατείται στη Ρουμανία και αναμένει την έκδοσή του στις ΗΠΑ.
Αυτοί που επίσης κατηγορούνται, είναι ο Αμερικανός πολίτης Alwar Pouryan, ο Μαρούν Saade, ο Ουαλίντ Nasr, ο Francis Sourou Ahissou, ο Κορνήλιος Dato και ο Martin Ραούφ Bouraima.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο (Εβραιοαμερικάνος) Orbach, έστειλε ένα e-mail το Δεκέμβριο του 2010, το οποίο περιέχει τον κατάλογο των όπλων και των τιμών. Στη συνέχεια, με e-mails, φαίνεται να συμφώνησαν να συναντηθούν και να συζητήσουν τους τρόπους πληρωμής, παράδοσης και εκπαίδευσης. Οι πληροφοριοδότες συναντήθηκαν με τον Orbach το Φεβρουάριο (πριν λίγες μέρες) στη Ρουμανία, σύμφωνα με την καταγγελία.

Οι κατηγορίες εναντίον του Orbach, εξέπληξαν τους φίλους, τους γείτονες και τους συνεργάτες του, οι οποίοι περιέγραψαν τον Orbach ως μια έντονη προσωπικότητα, αλλά τον είχαν για τίμιο άνθρωπο.
“Αυτό ταιριάζει απολύτως με τον χαρακτήρα του”, δήλωσε ο Bruce Brandel, ο οποίος είπε ότι είναι ένας μακροχρόνιος συνεργάτης του Orbach. “Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια, όλη η αλήθεια και τίποτα άλλο, αλλά η αλήθεια!!!! Η αξιοπιστία της (καταγγελίας) για αυτόν είναι 1.000 τοις εκατό μεγαλύτερη στο μυαλό μου, από ό,τι είναι σε θέση να αποδείξει η κυβέρνησή μας, όπως και οι άνθρωποι που πληρώνονται για να ολοκληρωθούν αυτές οι προσπάθειες”.
Η δημοσιογράφος Lisa Black
της Tribune συνέβαλε σε αυτή την ανταπόκριση.
 
ΠΗΓΗ: http://www.chicagotribune.com/news/ct-met-taliban-aid-20110220,0,5048364.story
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters