Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Σε προκατασκευασμένα έκτασης 1.500 τ.μ. οι μετανάστες;

ΤΟ ΝΑ ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;

Το πρόβλημα της υποδοχής των λαθρομεταναστών επιχειρεί να λύσει η κυβέρνηση, με μια τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή και που προβλέπει την ...
ανέγερση προκατασκευασμένων εγκαταστάσεων σε δημόσια ή ιδιωτικά οικόπεδα σε εκτός σχεδίου περιοχές.

Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, στόχος της λύσης που προκρίνεται είναι αφενός η αντιμετώπιση των αναγκών υποδοχής όλων των μεταναστών...



που εισέρχονται χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις στη χώρα και, αφετέρου, η κράτηση των υπηκόων τρίτων χωρών που υπόκεινται σε διαδικασία επιστροφής.

Η λύση αυτή προκρίνεται καθώς κρίνονται χρονοβόρες οι παρεμβάσεις που απαιτούνται για την προσαρμογή των εγκαταστάσεων των στρατοπέδων στις ανάγκες των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής, τη στιγμή που η εισροή λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια είναι αθρόα.

Στην περίπτωση της αλλαγής χρήσης ιδιωτικών μισθούμενων ακινήτων, η παρέκκλιση των υφιστάμενων χρήσεων γης θα ισχύει όσο διαρκεί η χρήση για τη στέγαση Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Υπηρεσιών Ασύλου.

Για την τοποθέτηση ή ανέγερση προκατασκευασμένων εγκαταστάσεων για τις ίδιες ανάγκες σε εκτός σχεδίου δημόσια ή ιδιωτικά οικόπεδα, το ελάχιστο εμβαδόν του οικοπέδου πρέπει να είναι 4.000 τ.μ., το συνολικό ποσοστό κάλυψής του δεν μπορεί να ξεπερνά το 30%, ο συντελεστής δόμησης δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος του 0,5 και η συνολικά δομούμενη επιφάνεια δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5.000 τ.μ.

Και σε αυτή την περίπτωση η παρέκκλιση των υφιστάμενων χρήσεων γης θα ισχύει όσο διαρκεί η χρήση για τη στέγαση Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Υπηρεσιών Ασύλου.

Για την αλλαγή χρήσης και αυτές τις κατασκευές δεν απαιτείται η έκδοση οικοδομικής άδειας αλλά η έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας. Απαιτείται, επίσης, η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

http://apolitistosteki.blogspot.com/2011/02/1500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters