Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΚΥΡΑ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ"

Η πλειοψηφία του τουρκικού τύπου αναφέρεται σε ακύρωση της αγοράς των 450 ρωσικών τεθωρακισμένων από το ελληνικό Υπουργείο Eθνικής Άμυνας. 
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ανακοινώθηκε ο τερματισμός του έργου της Επιτροπής Διαπραγματεύσεων για την Προμήθεια νέων ερπυστριοφόρων ΤΟΜΑ ΒΜΡ- 3Μ. Ο τύπος προσθέτει ότι την απόφαση για την αγορά των τεθωρακισμένων αξίας 1.5 δις ευρώ είχε λάβει η κυβέρνηση Καραμανλή.
Η Sabah αναφέρεται στο θέμα σε πρωτοσέλιδο άρθρο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με τον υπότιτλο «Η Αθήνα κόβει τα όπλα».
Η Star αναφέρεται στο θέμα σε άρθρο με τίτλο «Ο γείτονας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο ΔΝΤ. Αποχαιρετισμός στα όπλα».
Η Τaraf αναφέρεται στο θέμα σε άρθρο με τίτλο : «Η Αθήνα δεν μπορεί να αγοράσει ούτε όπλα».
Η Milliyet δημοσιεύει πρωτοσέλιδα, άρθρο με τίτλο: «Ακύρωση από την Αθήνα (αγοράς)τανκς 3 δις (τουρκικών λιρών)».


Επισης τα τηλεοπτικά δίκτυα TV Net, TGRT Haber, CNN Türk και TRT Türk έκαναν αναφορά στο κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την ακύρωση αγοράς 1,5 δις Ευρώ αμυντικού εξοπλισμού από την Ρωσία.( δηλ. τα περι διαλυσης της επιτροπης).
Η αγορά αφορούσε συμφωνία που είχε υπογραφεί κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή αγοράς 450 τεθωρακισμένων οχημάτων από την Ρωσία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου που επικαλουνταν τα ΜΜΕ η αρχική τιμή συμφωνίας ήταν στα 1,2 δις Ευρώ ενώ η τιμή σήμερα είχε φτάσει στα 1,7 δις Ευρώ, αιτία η οποίο λέγεται ότι επηρέασε την ακύρωση της συμφωνίας. Επισημάνθηκε επίσης ότι η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση σε δαπάνες για στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters