Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Όταν η ξεδιαντροπιά θεωρείται προσόν ...

Μετά τις 50.000 θέσεις εργασίας που υπόσχονταν προεκλογικά ο Μάρκος Μπόλαρης ... ήρθε ο Μπουτάρης-Soros να μας υποσχεθεί 300.000 Τούρκους Τουρίστες κι άλλους 300.000 Εβραίους! Η φαντα-CIA στην εξου-CIA! Είναι σπουδαίο προσόν να μην ντρέπεσαι καθόλου στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ-SOROS. Και γιατί να ντραπείς άλλωστε... εάν έχεις με το μέρος σου όλους τους νταβατζήδες και τους δημοσιοκάφρους της CIA;
Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη του μυαλού του Μπουτάρη: Πανικός προκλήθηκε ήδη στην αγορά από τις δηλώσεις Μπουτάρη. Πάνω από 200 πτήσεις Charter από την Ιερουσαλήμ των Rothchild στην Ιερουσαλήμ του Μπουτάρη πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες. Εκατοντάδες καταστηματάρχες, αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τον τεράστιο όγκο των τουριστών που ήδη συρρέουν στην πόλη αναγκάστηκαν να κλείσουν οριστικά τα μαγαζιά τους προκειμένου να μην εκτεθούν. Παρακαλούνται οι εναπομείναντες Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες όπως με τα υπερκέρδη που τους εξασφάλισε ο φωστήρας Μπουτάρης συνεισφέρουν στο ταμείο για τη διάσωση της χώρας. Μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού σπεύδουν να ανοίξουν υποκαταστήματα στο νέο Eldorado του Τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας ενώ η κυβέρνηση προγραμματίζει την κατασκευή νέου αεροδρομίου για την εξυπηρέτηση των τουριστών που καταφθάνουν στην Θεσσαλονίκη σαν τσουνάμι.

Καταλυτικής σημασίας για την κατακόρυφη αύξηση του τουρισμού στην πόλη ήταν η προώθηση του Γιάννη Μπουτάρη από τις εφημερίδες του "Τουρκικού" Τύπου της CIA!

















Ομοιώματα διαμελισμένων ή καμένων βρεφών από την Παλαιστίνη θα τοποθετηθούν σε κάθε γωνιά της πόλης ώστε οι τουρίστες από το Ισραήλ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε μία ζεστή και "σπιτική" ατμόσφαιρα. Ο νέος δήμαρχος θα προωθήσει και τον συνεδριακό τουρισμό με σεμινάρια που θα προσελκύουν Ισραηλινούς επιστήμονες. Αντικείμενο των συνεδρίων μπορεί να είναι η οικονομία κλίμακας στον Ισραηλινό Στρατό , η διερεύνηση τρόπου μείωσης του κόστους εκτέλεσης των Παλαιστινίων κατ' άτομο, η αντιμετώπιση της συνεχούς αύξησης της τιμής του φωσφόρου και οι προοπτικές χρήσης χημικών όπλων για την επιτάχυνση των προγραμματισμένων δημογραφικών μεταβολών.
Στο video που ακολουθεί προσέξτε την ευλαβική σοβαρότητα του Θεοδωράκη με την οποία αντιμετωπίζει τις γελοίες στις δηλώσεις ενός ανεκδιήγητου!

http://greeknation.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters