Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ

Στις 29.11,2010 η  European League of Geneva έστειλε email στους Έλληνες βουλευτές ότι η περίπτωση του ελληνικού χρέους αποτελεί το αρ.1 σκάνδαλο για το οποίο πρέπει να γίνει Εξεταστική Επιτροπή για να διαπιστωθούν οι πολιτικές ευθύνες Ο λαός και η Ιστορία πρέπει να γνωρίζουν γιατί η Ελλάς υπέστη αυτή την δεύτερη (μετά την Μικρασιατική ) εθνική καταστροφή. Το email έχει ως εξής:
 
του Ν.Α. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
 
«Από πηγές προσκείμενες στην Commission  της ΕΕ στις Βρυξέλλες ήρθαν σε γνώση μας τα κατωτέρω στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας και του δημοσίου χρέους.
PRIOR STATISTICAL DATA as of 1951
From 1951 to 1973: (a) Annual average increase of the GNP                     6,8%
(b) Annual average increase of Private investment 9,9%
© Annual average inflation 4,5%
Greek Public debt in 1973: was ca 700 million dollars.(less than 25% of GNP)
IN DETAIL:
1951 to 1958 (a) 6,3%, (b) 8,2%, © 6,9%
1959 to 1966  (a) 6,4%, (b) 10,7%, © 2,1%
1967 to 1973  (a) 7,6%  (b) 10,9%  © 4,4%       
However,
 
From 1974 to 1980. Annual average increase of the GNP                     3,5%
Annual average increase of Private investment      0,6%
Annual  average inflation
(note: The period covers K. Karamanlis’ government)
From 1981 to 1990: Annual average increase of the GNP                      1,6%
Annual average increase of Private investment      0.8%
Annual average inflation
(note: the Andreas Papandreou government)
From1991 to 1993. Annual average increase of the GNP                       1,22%
Annual average difference of Private investment        -5,05%
Annual average inflation
(note: the Mitsotakis ND government)
Από τα στοιχεία αυτά σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι η ελληνική οικονομία  μέχρι , όπως φαίνεται, και το 1973, ήτο πράγματι πρωτοπόρα σε όλη την Ευρώπη με αύξηση του ΑΕΠ που την έφερνε σε ανάπτυξη δεύτερη χώρα μετά την Ιαπωνία. Αντιθέτως η παρέκκλιση αρχίζει να εκδηλώνεται μετά το 1974 ενώ από το 1981, δηλ. το έτος της πλήρους εντάξεως στην ΕΕ (ή ΕΟΚ) και μετέπειτα, εισέρχεται σε επίπεδο υψηλού κινδύνου, που προδικάζει την μετέπειτα εξέλιξη που έφθασε στο αδιέξοδο του 2010 και στις τραγικά δυσμενείς προβλέψεις για την περίοδο που ακολουθεί. Η παρέκκλιση αυτή εκτός του ότι οδήγησε τον ελληνικό λαό σε τραγική οικονομική κατάσταση με πρόβλεψη περαιτέρω επιδείνωσης, είχε και έχει σοβαρές συνέπειες στην εν γένει υπόσταση της ΕΕ και της Ζώνης του Ευρώ.

Γνωρίζετε ότι σκοπός της EUROPEAN LΕAGUE OF GENEVA είναι η προώθηση των αρχών, πολιτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών, της ΕΕ. Οι αρχές αυτές κινδυνεύουν όταν τα κράτη μέλη δεν εφαρμόζουν τις γενικές αρχές της ευνομίας οι οποίες πάντοτε σε μία πολιτισμένη κοινωνία διατηρούνται μόνον όταν η δικαστική εξουσία είναι ανεξάρτητη από πολιτική και κομματική επιρροή και ενεργεί σύμφωνα με τις βασικές αρχές της Γενικής και Ειδικής προλήψεως του Ποινικού Δικαίου  Στην προκείμενη περίπτωση της Ελλάδος προκύπτει ότι η εξέλιξη της οικονομίας και, συνεπώς, της ευημερίας του λαού, από την πρώτη θέση κατά την 20ετία 1953-1973 (ως προς την Ελλάδα) στην σημερινή κατάρρευση, με επίταση της κατάρρευσης μετά το 1981, ενέχει σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες εκ μέρους αυτών που διαχειρίζονται. από το 1974 μέχρι σήμερα τις τύχες του ελληνικού λαού.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, προκύπτει η ανάγκη της συστάσεως έντιμης και ουδέτερης Εξεταστικής Επιτροπής για να διαπιστωθεί:
ΓΙΑΤΙ το χρέος που μέχρι το 1980 ήταν κάτω του 25% του ΑΕΠ, στο τέλος της δεκαετίας του 1990 έφτασε στο 90%.όταν επί πλέον η ελληνική οικονομία ενισχύετο από τις εισφορές της ΕΕ
δηλ ΠΩΣ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΙ και ΠΟΥ διατέθηκαν και ΓΙΑΤΙ από το 1953 μέχρι το 1973 το χρέος ήταν μόνο 700 εκατ δολλάρια αλλά το ΑΕΠ 7% και οι ιδιωτικές επενδύσεις 10% ενώ μετά το 1981 το ΑΕΠ κατέπεσε στο 1,6% και οι ιδιωτικές επενδύσεις στο 0,8%.
Είναι σαφές ότι σε ένα Ευρωπαϊκό και γενικότερα ανεπτυγμένο κράτος όπως (πρέπει να) είναι η Ελλάδα, η τραγική παρέκκλιση πρέπει να εξεταστεί από την ανεξάρτητη Δικαστική Εξουσία και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν εφ'όσον και κατά το μέτρο που αυτό επιβάλλεται Αυτό απαιτεί η καλή τάξη που μπορεί να εξασφαλίσει ένα ευοίωνο μέλλον για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι επίσης σαφές ότι η ενέργεια αυτή πρέπει να αναληφθεί ομόθυμα με πρωτοβουλία του  σώματος των Ελλήνων αντιπροσώπων στο Κοινοβούλιο.
Η EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA θα παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και θα δίδει σε αυτές ευρεία δημοσιότητα διεθνώς.»
Είναι χαρακτηριστικό ότι τον 20όν αιώνα η Ελλάς υπέστη δύο μεγάλες εθνικές καταστροφές οι οποίες, και οι δύο, οφείλονται σε ένα αίτιο - στην ανικανότητα και διαφθορά της πολιτικής ηγεσίας. Ήδη στο βιβλίο μου «Ο Μαρξιστικός Μύθος», το 1984 (το 1984), γράφω (σελ.37, σημ.2) «η οικονομική καταστροφή είναι τόσο τελεσίδικη όσο και η Μικρασιατική καταστροφή». Και για μεν την τελευταία επελήφθη η Νέμεσις. Αλλά για την πρόσφατη, την τραγική, που καταδικάζει τις ελληνικές γενεές στην φτώχεια, στην διεθνή περιφρόνηση και στην εκμηδένιση μέχρι εξευτελισμού της γεωπολιτικής της σημασίας της χώρας, σε τι θα απομείνουμε; Στο ψεύδος του πρωθυπουργού ότι «φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση»; Ή στην παχυδερμική αναισθησία του «δευτέρου τη τάξει» ότι «τα φάγαμε μαζί, σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί ακολουθώντας πρακτική αθλιότητος, εξαγοράς και διασπάθισης δημόσιου χρήματος» - και «ζήσανε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα». Εκεί θα μείνει ο κύκλος; Ή μήπως είναι άσχετες με αυτά και οι εξής φράσεις του Κ.Σημίτη - «Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι στις εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, να εμποδίσουμε και αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους και στην χριστιανική παράδοση…»; Είναι ή όχι αναγκαία η εξωκοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή από αδιάβλητους δικαστές και εμπειρογνώμονες -  Ηρακλείς, για να γίνει η κάθαρση από την κόπρο του Αυγείου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters