Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

............ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ...Qanon...

Georgios Moyratidhs 

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ............
Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 8η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ...

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΕΣΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 2020 ΩΣΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ 2021 ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ... Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ...ΓΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ...
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ...
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ
Nicos Kastanias... Μην πέσετε στην παγίδα αυτών που σχίζουν τα ιμάτια τους ότι καταργούνται οι προσωπικές ελευθερίες, η δημοκρατία και ο σοσιαλισμός. Πίσω τους κρύβεται η Νέα Τάξη και τους χρησιμοποιεί για να σας εξαπατήσει..
:
ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ "ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ" ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
Οι πόλεμοι, οι πληγές, η κατασκευασμένη έλλειψη αγαθών και τα παιχνίδια διαχωρισμού μεταξύ των πολιτισμών και των φύλων, είναι μέθοδοι που χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για να χειραγωγεί την ανθρωπότητα.
Όλο το δρακόντιο σύστημα που διατηρεί η παγκόσμια ελίτ και επιβάλλεται μαζί με το βαθύ κράτος, καταρρέει. Οι κοινωνικές αναταραχές, το χάος που επιφέρει μέσα από το φόβο και τις προβοκάτσιες, αποτυγχάνουν. Θα υπάρχουν όμως πάντα άνθρωποι που με την άγνοια που τους διακατέχει, να υποστηρίξουν τις ενέργειες της ελίτ, που τελικά στρέφονται εναντίον τους.
Ο στρατός παρεμβαίνει όχι για να επιβάλει δικτατορία, αλλά για να προστατεύσει προσωρινά τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να εξηγήσετε ένα σκόπιμο συμβάν που προκάλεσε η ελίτ στον καθένα. Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι σοφή απόφαση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του "απελευθερωμένου ιού", ταυτόχρονα όμως μειώνει την δυνατότητα αυτών των ανθρώπων να αντιληφθούν τα γεγονότα.
Είναι αναπόφευκτη η στρατιωτική παρουσία για να αποφευχθούν οι λεηλασίες και να διατηρηθεί η ειρήνη κατά τη μετάβαση. Είναι λογικό να λάβετε προληπτικά μέτρα διάρκειας τριών εβδομάδων, ώστε να έχετε επάρκεια τροφής, καθαρού νερού, προσωπικής προστασίας και συνεργασίας.
Υποστηρίξτε τα στρατεύματα και τα "Λευκά Καπέλα" σε αυτό που μπορεί καλύτερα να περιγραφεί ως πλανητική απελευθέρωση. Μην πέσετε στην παγίδα αυτών που σχίζουν τα ιμάτια τους ότι καταργούνται οι προσωπικές ελευθερίες, η δημοκρατία και ο σοσιαλισμός. Πίσω τους κρύβεται η Νέα Τάξη και τους χρησιμοποιεί για να σας εξαπατήσει..
James Gilliland

 Νέα Υόρκη, ΗΠΑ Στρατός στους δρόμους, πολύ απαραίτητο αν συμβεί. Μην αφήνετε τα σπίτια σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters