Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Κορωναϊός... και εμβόλια: η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ο Πανικός με τον κορωνοϊο συνεχίζεται ακάθεκτος και καθημερινά τυλίγει στο φόβο όλο και περισσότερους. Οι ενημερωμένοι ωστόσο παραμένουν εντελώς χαλαροί.

Στο παραπάνω βίντεο ο Del Bigtree εξηγεί με καταπληκτικά παραδείγματα το πραγματικό μέγεθος της "απειλής", αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοια.

Παράληλλα εξηγεί γιατί πρόκειται για απλή αντιστροφή της πραγματικότητας, όταν πιέζουν και απειλούν τους πολλούς με εμβόλια, όταν στην
πραγματικότητα κάποιοι ελάχιστοι είναι αυτοί που νοσούν.



Ένας μεγάλος σάκος από αρκετά κιλά ρίζυ παριστάνουν τους ιούς και τα βακτήρια με τα οποία ζούμε όλοι μας καθημερινά συμβιωτικά δίχως να νοσούμε. ΕΝΑΣ μόλις κόκος από αυτούς είναι ο κορωνοϊός. Το εμβόλιο του κορωνοϊοου τον βάφει ας πούμε κόκκινο όπως το παράδειγμα... Και; Δεν παραμένουν όλοι οι υπόλοιποι ιοί; Έχει λογική να ξοδεύουν τόσα τεράστια ποσά για εμβόλια όταν οι περισσότεροι δεν κολλάνε, ή ΑΝ κολλήσουν δεν νοσούν; ή νοσούν ήπια και ο οργανισμός τους ανταπεξερχεται άριστα;

Το θέμα είναι η ενίσχυση του οργανισμού αυτών των λίγων που νοσούν και όχι η "αναγκαστική ανοσοποίηση" των πάντων με εμβόλια που εισάγουν στον οργανισμό ιδιαίτερα επικύνδινα συστατικά.

Το γεγονός ότι ξοδεύουν άπειρα ποσά για εμβόλια παραμένει ανόητο, διότι με τη λογική τους θα πρέπει να πανηγυρίζουν κάθε φορά που που σε ένα ωκεανό από σταγόνες καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν μία μόλις σταγόνα... μιας και αυτός είναι ο στόχος τους...

Για έναν ωκεανό "ιών και βακτηρίων" έχουν εμβόλιο μόλις για μόλις 16 από αυτούς... ονομάζοντας τις ασθένειες σκορπά τους "κόκκινα" βαμένους ιούς στον υπόλοιπο ωκεανό κόκκων...

Μια τρύπα στο νερό...

Ένα μπλε ανθρωπάκι παριστάνει ένα παιδί που έχει ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο ρεπόρτερ αναρωτιέται... είναι δυνατόν να λένε πως όσοι δε συμφωνούν με τα εμβόλια θέτουν τη ζωή του παιδιού με το ασθενές ανοσοποιητικό σε κίνδυνο στο σχολείο, όταν αυτό βρίσκεται εκτεθειμένο σε έναν ολόκληρο ωκεανό ιών και βακτηρίων κι όχι μόνο σε αυτές τις 16 μόνο με εμβόλιο αντιμετωπίσιμες (σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους) νόσους;

Συνεχίζει κατόπιν με το θέμα της ευλογιάς ως παράδειγμα.Το 1961 ήταν όταν ισχυρήστηκαν πως 1 άτομο στις 500.000 μπορεί να πεθάνει από ευλογια ή αλλιώς 1 μολυσμένο από ευλογιά άτομο στα 10.000 μπορεί να πεθάνει. 1 στα 10.000! Η πιθανότητα θανάτου είναι δηλαδή 0,01%!

Στη συνέχεια με μια φωτογραφία πλήθους, όπου μόνον ένα άτομο (ο ένας από τους 10.000 ή το 0,01%) είναι κόκκινο χρωματισμένο, εξηγεί:
γιατί η φαρμακοβιομηχανία και γενικότερα η ιατρική δεν ασχολήθηκαν με το να βρουν ένα προϊόν για αυτό το 0,01% που πραγματικά κινδυνεύει λόγω ασθενούς ανοσοποιητικού; Διότι το 99,99% δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον "ιό" της ευλογιάς. Ακόμη και να νοσήσει, στο 99,99% των ασθενών, ο οργανισμός ανταπεξέρχεται άριστα και παραμένει κατόπιν εφ όρου ζωής άνοσο και έτσι παράγεται πραγματική ανοσία του πλυθησμού.

Γιατί λοιπόν δεν ασχολούνται με αυτό το 0,01%;;;;

Γνωρίζεται πολύ καλά γιατί λέει... επειδή αυτό δεν προσφέρει χρήματα...όπως το 99,99 και αντιστρέφει στη φωτογραφία το κόκκινο... τώρα είναι όλοι οι υπόλοιποι, οι 9.999 με κόκκινο χρώμα χρωματσμένοι, πλην του ενός που έχε το πρόβλημα.

Όπως λέει, αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη για να πουληθεί ένα προϊόν στην αγορά, στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Μια επιχείρηση βασισμένη στο φόβο... όπως έλεγε και ο Δρ. Μπούχβαλντ.


vickytoxotis

το είδα
https://oimaskespeftoun.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters