Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Κυνήγι μαγισσών: Η θύελλα είναι πάνω μας.


Μόλις τελείωσε ένα τηλεφώνημα με έναν φίλο μου από τις ΗΠΑ, ο οποίος είναι συνταξιούχος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, και ο οποίος μόλις είχε ενημερωθεί για πάνω από μία ώρα από έναν Στρατηγό 3 Αστέρων. Αυτά που του έλεγε ο στρατηγός ακούγονται σαν αναφορές που όλοι μας έχουμε δει στα κοινωνικά μέσα.
ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ, αλλά και για το ότι, τώρα πλέον θα μπορώ να λέω με ποιους πραγματικά μιλάω και τι μου λένε.
Αλλά ας προχωρήσουμε στο περιεχόμενο του τηλεφωνήματος:
Αγαπητέ Γιώργο, επιβεβαιώνονται όλα όσα ψάχναμε τόσον καιρό……
Ο κορονοϊός ήταν επίθεση των παγκοσμιοποιητών που απέτυχε. Έχει αλλοιωθεί και μειωθεί στο 20% της ισχύος του από την Διοίκηση Trump (και τα Λευκά Καπέλα) για να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα ώστε να κρατήσει τους ανθρώπους μέσα και για να αποφευχθούν οι παράπλευρες απώλειες κατά τη διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων και μαζικών συλλήψεων. Μερικοί στόχοι είναι πολύ βίαιοι και θα αντισταθούν. Για την ασφάλειά σας, είναι καλύτερο να παραμείνετε μέσα.
Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη. Συλλήψεις συμβαίνουν τώρα στη Νότια Καλιφόρνια. Εποπτεύονται από την NAVSPEC. Θα συλλάβουν 160.000 άτομα σε 90 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων των μελών των mainstream media και του Barry Soetoro.
Ξεκινούν τώρα με την κατάργηση των Antifa, της MS-13, της μαφίας, των ναρκωτικών συμμοριών και άλλων μισθοφόρων που προσλήφθηκαν από το Soros και χρησιμοποιούνται από την Dems / Deep State.
Αυτοί οι μισθοφόροι θα προκαλούσαν μαζικές ταραχές και χάος μετά τις εκλογές, αλλά αυτό δεν θα γίνει. Σύντομα θα υπάρξει Στρατιωτικός Νόμος, ίσως μόλις αυτή τη Δευτέρα.
Χιλιάδες άτομα έχουν ήδη συλληφθεί στην Ιταλία.
Η κατάσταση είναι "ρευστή", αλλά είναι σχεδόν έτσι:
Μπορεί να παρατηρήσατε ότι κατά τη διάρκεια των καθημερινών ενημερώσεων του ο Trump, που ξεκινάει γύρω στις 14:00 ή στις 15:00, η Προεδρική Σφραγίδα έχει αφαιρεθεί από το βάθρο. Αυτή η σφραγίδα αντιπροσωπεύει την Αμερικανική Εταιρία, της οποίας εκλέχθηκε ως Πρόεδρος ο Trump και ο οποίος είχε επιλεγεί από τους Πατριώτες για να αναλάβει και να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία. Ο Τραμπ δεν θα είναι Πρόεδρος μετά τον Ιανουάριο του 2021. Ή κατά πάσα πιθανότητα όχι.
Θα υπάρξει μια οικονομική επαναφορά – και το τέλος του δολαρίου / petrodollar.
Τα περιουσιακά στοιχεία των εγκληματιών του Ρότσιλντ, της Επιτροπής κ.λπ. που έχουν κλέψει από εμάς εδώ και δεκαετίες, θα κατακρατηθούν…..
….και θα επιστραφούν. Το IRS και η Fed θα καταργηθούν και μετά από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα, θα πληρώνουμε μόνο φόρους κατανάλωσης μεταξύ 7% -15%.
Όλοι θα είναι οικονομικά καλύτερα όταν όλα ανακοινωθούν και πραγματοποιηθούν.
Θα ενημερωθούμε για πολλά πράγματα που έχουν κρατηθεί μυστικά. ιατρικές ανακαλύψεις, κρυμμένες πληροφορίες για την εναλλακτική ενέργεια και την αλήθεια για την εξωγήινη ζωή.
Όλοι θα λάβουν μια πιστωτική κάρτα για να αγοράσουν μια δωρεάν ενεργειακή συσκευή και δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσουμε ξανά την ηλεκτρική εταιρεία.
Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται σαν τα μηνύματα NESARA που έχω γράψει πολλές φορές και ότι είναι ακόμα πιο φανταστικό από το "hopium" που ακούσαμε από τον QAnon και την Έκθεση X22 και άλλα κανάλια του YouTube, αλλά ορκίζομαι, πως αυτά είναι που μου είπε κάποιος που μιλάμε εδώ και 5 χρόνια, και που είναι συνταξιούχος Special Operations Marine.
Ιουλιανός Βουδούρης

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters