Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός, Βιολογικός πόλεμος, εμβόλια και εμφυτεύσεις με μικροτσίπ στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων για την ανθρωπότητα




____________________________________________________________

Κορονοϊός: O Μπιλ Γκέιτς είχε προβλέψει την πανδημία από το 2015

 Επιπτώσεις χειρότερες από εκείνες του πολέμου ενδέχεται να προκαλέσει μια επιδημία κορωνοϊού, εάν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή του, είχε τονίσει ο συνιδρυτής της Microsoft.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό επιχειρηματία, τα μικρόβια ενδέχεται να αφήσουν πίσω τους μεγαλύτερη καταστροφή απ' ό,τι οι πύραυλοι. 

Εάν πεθάνουν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι τα επόμενα χρόνια, θα είναι - σύμφωνα με τον Γκέιτς - πιο οδυνηρή η κρίση του κορωνοϊού σε σχέση με την κρίση του πολέμου.

«Δεν είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε» είχε τονίσει ο Μπιλ Γκέιτς για το ενδεχόμενο επιδημίας, ενώ είχε μιλήσει για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι κυβερνήσεις ως προς την ανάπτυξη πολεμικών συστημάτων και για την αμέλεια που δείχνουν στα θέματα υγείας.



Πηγή: https://www.newsbomb.gr/



ethnegersis

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters