Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Ο "ΛΑΔΩΣΑΣ" Τ.ΠΑΛΛΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ Ο ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΘΩΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. "ΕΛΑΜΨΕ" ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ

Ενώ η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε στην ολομέλεια την άρση ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη για την υπόθεση του εφοπλιστή Πάλλη, η Ολομέλεια απέρριψε σήμερα το αίτημα και έτσι η υπόθεση δεν θα μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες. Συγκεκριμένα στη μυστική ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Μιχελάκη ψήφισαν 86, κατά 96, παρών 7 ενώ στην κάλπη βρέθηκε και 1 λευκό. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στις 20 Νοεμβρίου, είχε προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα η απουσία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιάννης Μιχελάκης έλεγε δημόσια ότι θέλει να πάει στα δικαστήρια, αλλά σήμερα στην ομιλία του στη Βουλή απέφυγε να καλέσει.... τους συναδέλφους του να ψηφίσουν και περιορίστηκε να δηλώσει ότι αν αρθεί η ασυλία του είναι σαν η Βουλή να καταδικάζει τους βουλευτές, επειδή εκτελούν τα καθήκοντά τους.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_576.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters